lumia 920 ile videolu karşılaştırma varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Benim herhangi bir fanlığım yok :)
Nokia'yı yerden yere vurduğum da olmuştur, övdüğümde...

Hakettiğinde eleştirmesini bilirim, sözümü sakınmam.
Ama iyi şeyler yaptığı zaman da övmesini bilirim.
Samsung'u kayırmak için Nokia'yı, Nokia'yı kayırmak için de Samsung'u kötülemem.
Apple yada iPhone ile ilgili tartışmalara ise hiç girmem (Çünkü hiç kullanmadım :))
Ama şahsi kanaatim iPhone'un çok şişirildiği yönünde. (4S'den öncekilerin. iPhone'un 4S modeli kullanmasam da özellikleriyle övgüye değer)

Örneğin buradan pek çok kişi Samsung'un ATIV-S'ini beğenmedi. (Biraz da Nokiacılığın etkisiyle)
Ancak ben özellik yönünden gayet iyi ve yeterli görüyorum.
Beğenmediğim sadece iki nokta var:
1) Ekran çok büyük (S3'ü de bu yüzden sevmiyorum. benim şahsi kanaatim. 4.3 hadi olmadı 4.5 ideal.)
2) Tasarım ve donanım olarak neredeyse S3'ün birebir kopyası. Sırf Nokia&MS ikilisinden önce çıkarıp piyasayı sulandırmak için yapılmış. (Ancak söylediğim gibi özellikleri kayda değer yine de.)

Sözün özü eğer ekranı biraz daha küçük olsaydı ATIV-S almayı düşündüğüm adaylar arasında olabilirdi.

Android bir telefon zaten düşünmüyorum. Aynı şekilde iPhone yani iOS'u da düşünmüyorum.

Lumia 920 hemen hemen beklediğim gibi. Belki Nokia donanımı birazcık daha yüksek tutup bizi şaşırtsa daha iyi olurdu.
Ama yine de ekstra'ları yadırganmayacak kadar çok. Gerçekten kaliteli bir telefon. (Ah keşke ekranı 4.3" olsa)
820'nin ekranı tam istediğim boyutta ama aradığım özellikler 920'ye konmuş :) (Hay ben böyle şansın...)

Yine ekranı istediğim boyutta olan HTC Accord da adaylarım arasındaydı ama işlemcide değişikliğe gidip 1.5 yerine 1.2ghz koymuşlar.
Adaylar arasından düştü :(
4 çekirdekli olması beklenen HTC Zenith ise yine boyutu yüzünden adaylıktan düşüyor.

Eğer herhangi bir markadan istediğim gibi yeni bir model gelmezse, şu an benim için geriye sadece Lumia 920 kaldı.
(Her ne kadar radyo olayına sinir olsamda :angry:)

İnşallah Türkiye'ye 1600 TL civarına gelir de bütçemi zorlayarak da olsa alırım.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt