lumia 920 ile videolu karşılaştırma varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 ile videolu karşılaştırma varmı
[COLOR=""][SIZE=""]hayırlı akşamlar arkadaşlar nokia lumia 920 ile samsung yada herhangi bir üst düzeyde akıllı telefon karşılaştırması mevcutmu var ise ekleyebilirmisiniz size zahmet çok teşekkürler[/SIZE][/COLOR]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu videolarin cikmasi icin biraz fazla erken. Ama muhtemelen iki haftaya kadar cikar biz de burada zevkle paylasiriz.

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]çok teşekkür ederim kardeşim sağol zaten benim düşüncem ekim ayının başlarında satışı başlar cihazın türkiyeye kasım gibi gelir diye tahmin ediyorum ben ALLAH NASIP EDERSE GELIR GELMEZ ALACAĞIM INŞALLAH[/SIZE][/COLOR]

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Bu videolarin cikmasi icin biraz fazla erken. Ama muhtemelen iki haftaya kadar cikar biz de burada zevkle paylasiriz.

aynen :) galaxy s3 veya 4s gibi telefonların karşısında göstereceği performans belli zaten. Ben yeni iphone ile karşılaştırılmasıni bekliyorum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]ben bugün bir video izledim apple5e ait tasarım 4un aynısı genişlik aynı biraz uzun ve ince ekran 4 inç o kadar ama tabi diğer özelliklerini bilmiyorum içi nasıl onuda ileriki tarihlerde göreceğiz bu zamana aksadığına göre apple 5ya bir özellik katamıyorlar yada baya bir iddialı gelecek.ben lumia 920yı begendim ama biraz daha güçlü olabilirdı mesela o 2000mah batarya o çözünürlüğe yetmez en fazla 2gün gider oda fazla kurcalamayinca ve kamerası 12 olabilirdı.tabi çözünürlük daha önemli ama bide xenon flaş olmaması çok kötü ben öyle biliyorum[/SIZE][/COLOR]

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Hünkarım nedense Nokia cihazı diğerlerini heleki Samsung'u geçince keyif oluyorum:D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
15097

15097

Üye

Bende de bir değişiği var Microsoft ürünleri diğer firmalarınkileri geçince zevkten dört köşe oluyorum :kıskıs: Benim cihazlar entegre olacağından Microsoft'a olan sempatim sevgiye hata fanlığa doğru gidiyor :D
hata fanlık :allalla: :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

:aman2: Kötü bir şey değil sadece Microsoft fanatikliği.Tabi sadece kendi içimde gidipte iyi göstericem diye millete yok öyle iyi yok öyle iyi diye palavralar söylemem :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Bartu hata kelimesini anlayamadıgına inanamıyorum :o Hatta fanlık olacaktı sanırım ilk cümlende "hata" yazıyordu da :s

Açık açık söylesene.Kafam dalgın.Marcus hastalandı.Kusuyor kuşcağız.Veterinede açık değildirki bu saate :( Tamam anladım şimdi mutlu musun :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt