Bu videolarin cikmasi icin biraz fazla erken. Ama muhtemelen iki haftaya kadar cikar biz de burada zevkle paylasiriz.
galaxy s3 veya 4s gibi telefonların karşısında göstereceği performans belli zaten. Ben yeni iphone ile karşılaştırılmasıni bekliyorum 
Bu videolarin cikmasi icin biraz fazla erken. Ama muhtemelen iki haftaya kadar cikar biz de burada zevkle paylasiriz.

Hünkarım nedense Nokia cihazı diğerlerini heleki Samsung'u geçince keyif oluyorum![]()
bi nevi ben de
bi nevi ben de
Hünkarım nedense Nokia cihazı diğerlerini heleki Samsung'u geçince keyif oluyorum![]()
Benim cihazlar entegre olacağından Microsoft'a olan sempatim sevgiye hata fanlığa doğru gidiyor 
hata fanlık
Bende de bir değişiği var Microsoft ürünleri diğer firmalarınkileri geçince zevkten dört köşe oluyorumBenim cihazlar entegre olacağından Microsoft'a olan sempatim sevgiye hata fanlığa doğru gidiyor
![]()

hata fanlık![]()
![]()
Kötü bir şey değil sadece Microsoft fanatikliği.Tabi sadece kendi içimde gidipte iyi göstericem diye millete yok öyle iyi yok öyle iyi diye palavralar söylemem 
yani sen buna hata fanlık mı diyorsun
Kötü bir şey değil sadece Microsoft fanatikliği.Tabi sadece kendi içimde gidipte iyi göstericem diye millete yok öyle iyi yok öyle iyi diye palavralar söylemem
![]()

![]()
ki öylesin de zaten 
objektif ol yeterki öylesin de zaten
![]()

yani sen buna hata fanlık mı diyorsun![]()

Bartu hata kelimesini anlayamadıgına inanamıyorum
Eyvallah
Tamam fanlık değilde sempati diyim.Öncedende sempati diyordum sevgi diyelim en iyisi![]()
Hatta fanlık olacaktı sanırım ilk cümlende "hata" yazıyordu da 
Bartu hata kelimesini anlayamadıgına inanamıyorumHatta fanlık olacaktı sanırım ilk cümlende "hata" yazıyordu da
![]()

Bartu hata kelimesini anlayamadıgına inanamıyorumHatta fanlık olacaktı sanırım ilk cümlende "hata" yazıyordu da
![]()
Tamam anladım şimdi mutlu musun 
Sayılır
Açık açık söylesene.Kafam dalgın.Marcus hastalandı.Kusuyor kuşcağız.Veterinede açık değildirki bu saateTamam anladım şimdi mutlu musun
![]()
Bu arada geçmiş olsun kuşuna 
SayılırBu arada geçmiş olsun kuşuna
![]()
Sağol bu arada.Eş istiyor büyük ihtimalle 
Tamam fanlık değilde sempati diyim.Öncedende sempati diyordum sevgi diyelim en iyisi![]()