GDR3 ve Black bu sene de gelmez bunlardan Bi cacık olmaz bunu anladım ben artık![]()

.
slient in tamamı kapatıldı bence microsoft kapattı...arkadaslar tweaks'leri düzenleme uygulaması çıkmış yayınlanm xda sitesinde
ve jailbreak yapan çinlinin sitesi sayfası güncellemeye gitmiş gördüğüm kadarıyla
galiba haklisin sunucularından kaynaklanan hata var hani tabiri caizse gösteripte paylaşmadılar kimseyle daha sonuç kesin deil bekleyip gorcezŞOK ŞOK ŞOK JAİLBREAK ÇIKARTACAĞIZ DİYEN SLİENT GELİŞTİRİCİSİNİN SİTESİ AN İTİBARİYLE KAPATILDI İNTERNAT EROR.
slient in tamamı kapatıldı bence microsoft kapattı...
link ?arkadaslar tweaks'leri düzenleme uygulaması çıkmış yayınlanm xda sitesinde
ve jailbreak yapan çinlinin sitesi sayfası güncellemeye gitmiş gördüğüm kadarıyla
site açıldı da senin dediğin ditenin linkini verebilir misinarkadaslar tweaks'leri düzenleme uygulaması çıkmış yayınlanm xda sitesinde
linki özelden gönderdim evet siteleri açıksite açıldı da senin dediğin ditenin linkini verebilir misin
3 part uygulamaları diyorsanız bende kendi yaptığım bir programı geçen kurdum telime .xap halinde şuanda kurulu hatta ama programı microsftun sitesinden yaptığım için olabilir ancak orasını bilemiyorumyanlız bu xap dosyası sadece interrop unlock cihazlarda çalışıyor yani samsung ativ s gibi. 920 de de çalışması için önce jailbreak yapılması gerekecek sanırım. ben dev unlock cihazda yüklemeyi denedim hata verdi![]()