Haber Lumia 920 için Jailbreak çok yakında!(sürekli güncellenecek)

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
GDR3 ve Black bu sene de gelmez bunlardan Bi cacık olmaz bunu anladım ben artık :(

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Abi ben dedim boşu boşuna erken sevinmenin Bi yararı olmaz diye dinlemediniz...

respection123

Üye
Vazgeçin arkadaşım şu çabukluk işinden :) Microsoftun diğer adının sabır olduğunu biliyormuydunuz :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021 ve Microsoft Corporation
Rainesto

Rainesto

Üye
siteyi isteyen özel mesaj atsın

byibo

byibo

Üye
arkadaslar tweaks'leri düzenleme uygulaması çıkmış yayınlanm xda sitesinde

ve jailbreak yapan çinlinin sitesi sayfası güncellemeye gitmiş gördüğüm kadarıyla

Tmobile

Tmobile

Üye
ŞOK ŞOK ŞOK JAİLBREAK ÇIKARTACAĞIZ DİYEN SLİENT GELİŞTİRİCİSİNİN SİTESİ AN İTİBARİYLE KAPATILDI İNTERNAT EROR :D.

ve jailbreak yapan çinlinin sitesi sayfası güncellemeye gitmiş gördüğüm kadarıyla
slient in tamamı kapatıldı bence microsoft kapattı...

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Birisi JailBreak mı demişti ?

byibo

byibo

Üye
ŞOK ŞOK ŞOK JAİLBREAK ÇIKARTACAĞIZ DİYEN SLİENT GELİŞTİRİCİSİNİN SİTESİ AN İTİBARİYLE KAPATILDI İNTERNAT EROR :D.
slient in tamamı kapatıldı bence microsoft kapattı...
galiba haklisin sunucularından kaynaklanan hata var hani tabiri caizse gösteripte paylaşmadılar kimseyle daha sonuç kesin deil bekleyip gorcez

Gopluumit

Gopluumit

Üye
Yayınlamadılar diye başkaları hacklamış olmasın bunları ? dosyaları aldılar falan :D

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Evet site açılmıyor.

blackcemre

Üye

site açıldı da senin dediğin ditenin linkini verebilir misin

blackcemre

Üye

erdincpolat

erdincpolat

Üye
bu link nedir

ElectroTR

ElectroTR

Üye
yanlız bu xap dosyası sadece interrop unlock cihazlarda çalışıyor yani samsung ativ s gibi. 920 de de çalışması için önce jailbreak yapılması gerekecek sanırım. ben dev unlock cihazda yüklemeyi denedim hata verdi :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
yanlız bu xap dosyası sadece interrop unlock cihazlarda çalışıyor yani samsung ativ s gibi. 920 de de çalışması için önce jailbreak yapılması gerekecek sanırım. ben dev unlock cihazda yüklemeyi denedim hata verdi :D
3 part uygulamaları diyorsanız bende kendi yaptığım bir programı geçen kurdum telime .xap halinde şuanda kurulu hatta ama programı microsftun sitesinden yaptığım için olabilir ancak orasını bilemiyorum

• Beğen
Tepkiler: Bay H
Bay H

Bay H

Üye
app Studio ile yaptığınız uygulamaları kurabiliyorsunuz cihazınıza o konuda bir geliştirici hesabı falan istemiyor şirket hesabı olarak tanımlıyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS