Haber Lumia 920 için Jailbreak çok yakında!(sürekli güncellenecek)

Bay H

Üye
Yukarıda ki üçgen muhabbetinin işlevi umarım mantıklı bir şeydir .

harbiden o üçgen ne telefonun ekranının üstündeki

Rainesto

Üye
hacklenmişse şimdilik tek sorun garanti dışı bırakması geri sıfırlama tarzı birşeyde yaparlar inş

0MG90

Üye
Hayırlı olsunda market gelişmez demişsiniz yanlış demişsiniz iOs da Jb var ama en zengin markete sahip

Kergitli

Üye
Arkadaşlar ios taki gibi olacaksa gelsin tabiki iyi olur.
Bakın ios her güncelleme ile Jeailbreaki bi adım geriden takip ediyor. Sürekli ordaki gelişmeleri orjinal olarak getiriyor.
Telefona istediğimiz gibi müdehale ederiz

4MaGuS

Üye
bu daha çok bana ek bir gdr3 uygulaması gibi bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü sistemde farklılıklar var mesela o oyunlar kısmı niye öyle o ayarlar kısmı neyin ayarları bence bu yeni geliştirilen bir uygulama biraz daha kapsamlı yapmışlar bu arada hack olunca ne olur belki normal uyuglamalr için sorun olmaz ancak ms işleri dahada yavaşlar ve yeni birşeyler gelecegine her seferinde bu açıgı kapamak için güncelleme yayınlana bilir ve aynı yerinde sayıp durur

Abi bence hemen atlamayalım 2 gün sonra yayınlayacağız demişler yarın 2. Gün olacak yarın ola hayrola derim eğer hack gelirse telefonumu satmam satarsam bile yine wp alırım eğer iostaki gibi jailbreaksa çok süper olur bir kez daha lumia 920 mim olduğu için sevindim inşallah sevincimiz kursağımızda kalmaz

Konu Sahibi
Hackleyen kişi galiba 31 aralıkta verecek dokumanları. Yılbaşı hediyesi

Ne güzel olur yılbaşında verse ah ulan Microsoft aç işte korsabın onunu açnıyorsan da kampanya yap bari haftada yada ayda bir ücretli bir uygulama ücretsiz olsun

diğer lumialara aynı anda gelmeme sebebi nedir sistem aynı sonuçta, donanımda 820 ile hemen hemen aynı, aynı işlemi diğer telefonlara uygulamanın ne gibi Bir zararı olabilir

Rainesto

Üye
telefondayım net paketim az videoda ne var biri anlatabilir mitelefondayım net paketim az videoda ne var biri anlatabilir mi

dücane

Üye

Hocam nerede iki gün sonra Jailbreak´in yayinlacagini okudun, ben göremedim ?