ben hiç bir sorun yaşamadım aksine hızla ve programlara giriş çıkışlar seri olmuş.Hatta ekrana su damlası geldiğinde telefon beynini yiyordu.Bugün kar damlaları filan geldi öyle bişe yaşamadım 1-2 kere kitledi ekran kendini,Ekran kilitini kapa aç yaptımıda düzeliyo
kasası pek iç açıcı değil ama içi sağlam vallahülazim saat maaşallah dediğim gibi yeni 3310 arattım kendimi titreşim azdı tuşlarda hiç yoktu iki tıktık akabinde sorun çözüldü kısa zamanda kasasını değiştirerek onurlandırmak istiyorum
kasası pek iç açıcı değil ama içi sağlam vallahülazim saat maaşallah dediğim gibi yeni 3310 arattım kendimi titreşim azdı tuşlarda hiç yoktu iki tıktık akabinde sorun çözüldü kısa zamanda kasasını değiştirerek onurlandırmak istiyorum
Arkadaşlar yeni bir şey dikkatimi çekti. Gördüğünüz gibi sarı olan düzeltme çubuğu kalınlaşmış ya da bana öyle geldi . Gdr3suz birisi kontrol edebilir mi onda nasıl
benim tele hala gelmedi şu güncelleme çok ayar oldum. Bide l920 ilk çıktığında alanlardanım bilgisi olan veya tavsiyesi olan varmı arkadaşlar güncellemeyi kontrol etmekten sıkıldım artık.
Arkadaşlar yeni bir şey dikkatimi çekti. Gördüğünüz gibi sarı olan düzeltme çubuğu kalınlaşmış ya da bana öyle geldi . Gdr3suz birisi kontrol edebilir mi onda nasıl
GDR3 'un ilk partını kurduğum andan beri cihazım kendiliğinden resetliyor.Son gelen güncellemeyide yaptım belki düzelir diye ama nafile sorunum devam ediyor. (
GDR3 'un ilk partını kurduğum andan beri cihazım kendiliğinden resetliyor.Son gelen güncellemeyide yaptım belki düzelir diye ama nafile sorunum devam ediyor. (
Muhtemelen kullandığınız bir uygulamadan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum.
Genel bir sorun olsaydı herkeste olurdu.
Telefonu (yedekten geri yükleme yapmadan) sıfırladığınızda da aynı şey oluyor mu?