Lumia 920 grilla glas 2 yalanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dücane

Üye
Konu bencede kilitlensin artik, arkadas HTC almaya karar vermis, artik tartismaya gerek yok...lütfen konu

Sen Hiç Bardak Kırıldı Diye Su İçmekten VazGeçtin mi ? dasfsdgd gdg

Tepkiler: PureFood

br1903

Üye
    Konu Sahibi
Benim de s3'ümde böyle bir şey olmuştu. İlginçtir ki drop testlerden neredeyse testereyle çizilmeyen ekranlar cepte bozuk parayla çiziliyor, gülünç
aynen kardesım ya yok htc alırım belki ama satarkene cızıgı sıkıntı yaparmı 1 tane nike işarteini andırıan hafıf egıdıgımde bellı olan bı cızık ?

messevim

Üye
Telefonu bi çıkardım cebimden ekran çizilmiş bu kadar saçma bişi olamaz bide çizilmez cam var dye geçinir nokia !!

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Kimse gorilla glas için çizilmez cam demiyor ki ? Çizilmeye dayanıklı cam diyorlar.. arada ki farkı anlamak gerek

Akhtoher

Üye
vakıt gecırıyoruz ıste ne guzel
evet şimdi vereyim dedi ya gül gül çatladım bu devırde kımse kımseye para fılan vermezde bısı hedıye etmezde

Şimdi bir şey yazardım fakat malum forum kuralları. Sorulan soruda ne gibi bir mantık varki cevapta ne bekliyorsun? Oradaki para? sorusuna yakışır mantıksızlıkta bir cevap verdim.

Tepkiler: Microsoft Corporation
Sen bence ne alırsan al çizdirirsin kardeşim. Gorillaglass değil dinozorlaglass yaptırtsan gene çizdirirsin.

MaxiCep dumanla gönderildi.

Tepkiler: 4MaGuS, PureFood, csll ve 4 diğerleri
Yeterli sanırım

Gelecekten gönderildi.

Tepkiler: Serhan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...