Lumia 920 Flash atmanın + ve - leri nelerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Flash atmanın + ve - leri nelerdir ?
Öncelikle abilerim kardeşim merhabalar.Ben telefonumda az da olsa flash eksikliğini hissettim tabi bu çok nadir oluyo ama yinede insan oğlu işte herşey olsun istiyo :) Uzun lafın kısası telefonuma flash atmayı düşünüyorum + ve - leri nelerdir forumda yapmış olanlar varsa bana yardımcı olabilirse ve olumlu olumsuz yönlerini söylerse çok iyi olur.Garanti dışı kalır mı telefon bunlar benim için önemli yada telefona zarar verme gibi olasılıkları var mı bunları öğrenmek istiyorum uygulayan yada uygulayacak olup iyi araştıran arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.İyi forumlar.Saygılar.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
genel telefonlar için konuşayım lumia kullanmıyorum ama flash telefon için bence her zaman için çoğunlukla + yönde ekti ederi niye çünkü en sağlıklı sürümü flash atarsan hem sistem temizlenir hemde daha da stabilleşir diye düşünüyorum

ecel54

ecel54

Üye
sen flashı karıştırfın galiba

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Flash player'da olabilir hiç fark etmez ama nasıl atcam sorun orda :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Flash player'da olabilir hiç fark etmez ama nasıl atcam sorun orda :)

Şu an için telefona flash atılacak bir durum yok.
Telefonlar unlock edilse ve custom romlar (bir diğer tabirle CFW'ler) piyasaya çıksa flaşlamak için güzel ve haklı sebepler ortaya çıkabilir.

Şu an için flaş atsan da yükleyeceğin şey aynı olacak.
Onun yerine ayarlar kısmında Hakkında bölümünden "Sıfırlama" yöntemini kullanabilirsin.
Telefon fabrikadan çıktığı haline döner, tüm herşey silinir sıfırlanır.
Gereksiz yere telefonu flaşlamayı -hele ki Lumialar için daha riskli olduğundan- doğru bulmuyorum.

• Beğen
Tepkiler: sawserez
yasirtaha

yasirtaha

Üye
skydrivedeki yedeklemeyi nasıl geri yedeklemeyi nasıl geri yükleyebiliyoruz bilen varmı

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar yedeklemenin nasıl geri yüklendiğini buldum hesabını açınca otomatik geri yüklüyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Telefonlar unlock edilse ve custom romlar (bir diğer tabirle CFW'ler) piyasaya çıksa flaşlamak için güzel ve haklı sebepler ortaya çıkabilir.

Onun yerine ayarlar kısmında Hakkında bölümünden "Sıfırlama" yöntemini kullanabilirsin.
Gereksiz yere telefonu flaşlamayı -hele ki Lumialar için daha riskli olduğundan- doğru bulmuyorum.
Aynen katılıyorum.

Kürşat'ın yazdığından anladığım kadarı ile rom yükleme değilde, videoları izlemek için gerekli yazılım olan flash playerdan bahsediyor diye düşünüyorum.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bende video vs için anladım yanlışım varsa düzeltin

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Evet aynen video vs.için flash player'den bahsediyorum.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evet aynen video vs.için flash player'den bahsediyorum.
Malesef toprağım biliyorsun artık Adobe mobil için flash desteği vermiyor. Gerçi destek veriyor olsaydı bile windowsphone için uygulama mevcut değildi. :) Artık sabırla sitelerin Html5'e geçmelerini bekleyeceğiz.

sawserez

sawserez

Üye

bir soru sorayım bende care deben flas atmayı bir türlü yapamadım programming yazan yer bir türlü aktif olmuyor ben ürün kodu değişikliği yapmak istiyorum fabrika ayaralarına döndüğümde türkcell içeriği tamamen geri geliyo yada flash atınca nasıl yaparım gerek yok gibi şeyler söyleyen arkadaşlar bunu söylemetin ben bunu taktyım kafaya yapmaya çalışıyorum yardımcı olabilecek kimse varmı?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

bir soru sorayım bende care deben flas atmayı bir türlü yapamadım programming yazan yer bir türlü aktif olmuyor ben ürün kodu değişikliği yapmak istiyorum fabrika ayaralarına döndüğümde türkcell içeriği tamamen geri geliyo yada flash atınca nasıl yaparım gerek yok gibi şeyler söyleyen arkadaşlar bunu söylemetin ben bunu taktyım kafaya yapmaya çalışıyorum yardımcı olabilecek kimse varmı?

Buraya bakabilirsiniz.

http://www.maxicep.com/windows-phon...i-bir-turlu-cozemedim-750571.html#post5713571

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt