dedereis123
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeşim konuyu açan Ali abi öyle yazmış başlığa şiddetle ilgili benim yazdığım birşey yok.
Biz bunu farkediyoz mu yani
iphone ekranları hala daha başarılı. bana inanmayan gitsin iki cihazı yan yana kullansın, nokia diğer telefonlara göre çok yol katetmiş ama iphone hala daha pürüzsüz geçişler ve akıcı görüntü veriyor. bu test yalan olamayacağına göre sorun başka yerde.
Bilgi için teşekkürler
geçende bir kullanıcı nokia ya twitter den övgüler yağdırıyordu aslı varsa bazen ekrana dokunmadan ekranın hafif ten oynadığını görüyorum yazmış tı
lumia920 kullananların çoğu onu fark ediyor. Bazen ekrana dokunmadan tepki veriyor hissi oluşuyor. Kendimden şüphelenmeye başladığım için ekran hassasiyetini düşürdüm
samsung note2 lumia920 ve iphone 5i birleştireceksin süper telefon çıkar ortaya keşke böyle birşey çıkarsalar.
Bilgi için teşekkürler
geçende bir kullanıcı nokia ya twitter den övgüler yağdırıyordu aslı varsa bazen ekrana dokunmadan ekranın hafif ten oynadığını görüyorum yazmış tı
şöyle olsa daha iyi olur bence :
Note 2'nin işlemcisi,Ram'i
One X+'nın GPU'su
iPhone 5'in ios6'sı
nokia'nın pureview,puremotion gibi özel sistemleri
işte bunların hepsinin bir arada olduğu bir telefon lazım bize,arayüzü WP arayüzü olursa çok güzel olurama böyle bir telefon yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?