lumia 920 cüzdanım hacklendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hectobos

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 cüzdanım hacklendi
Arkadaşlar .3gün önce konu açmıştım mağaza da sorun vardı ve kendiliğinden kayboldu .ancak bugün bana microsoft tan satınalma onayı mail geldi 22 tl lik 13/02 tarihli iki adet oyun satınalınmış.daha önceden oyun ve uygulama satınaldım ama bunları ben satınalmadım.banka ve microsoftla görüştüm. sonuçta bu konu hakkında uyarmak istedim sizleri.

NUD

NUD

Üye
o hata bende de oldu 3.11 Tl lik oyun ben almadım ama almışım gibi fiyat düşmüştü. 2-3 gün sonra geri ödeme geldi microsofttan

hectobos

Üye
    Konu Sahibi
microsoftla görüştün mü ? yoksa kendileri mi geri gönderdi? ve daha sonra hesabını açık mı tuttun veya kapattın mı?
yani zaten fatura göndermişler ama bu uygulama ve oyunlar wp sitesinde satınalma geçmişinde görünmüyor.

serinaga

serinaga

Üye
Hesabınıza mutlaka sanal kart tanımlayın, sizin kontrolünüz dışında alışveriş olmaz, içiniz rahat eder ...

NUD

NUD

Üye
Kendi kendine geri yükleme yapılmış hesaplarıma baktığımda oyun ödemesi -3.11 TL yazıyor bikaç gün sonra + 3.11 görünüyor

mad-x

mad-x

Üye
Sanırım bu tür ödemeler deneme amaçlı yapılıyor olabilir. Kredi kartının hala kullanılabilir olup olmadığını test etmek için olabilir. Geri ödedikleri takdirde problem yok :D

hectobos

Üye
    Konu Sahibi
belki haklı olabilirsiniz ama microsofttan bi yetkiliye online görüştüm ve doğrudur dedi hesabından başkası satınalma yapmış ve hesabımı dondurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt