Lumia 920 bataryasıyla ilgili bir kaç soru

Sponsorlu Bağlantılar

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 bataryasıyla ilgili bir kaç soru
Arkadaşlar bir kaç sorum olacak batarya ile ilgili. Birincisi ben bataryayı biraz hor kullanıyorum yani tam bitmeden şarj ediyorum tam dolmadan çekiyorum bu batarya ya zarar verir mi ? Şarjım tam doldurursam 20-24 saat kadar gidiyor bu şekilde kullanmamdan dolayı ilerde sıkıntı çeker miyim ? Bir de telefonun bataryasını değiştirtmeye kalksak ne kadara patlar ? Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Telefonu 3-4 haftadır kullanıyorum çok sevdim bu yüzden uzun vadede kullanmak istiyorum en az Bi 4 yıl kadar :)
 


kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
1-Telefonun bataryasına zarar verir gerçektende
2-Bence ilerde bir sıkıntı olmaz her batarya uzun kullanımda biter(ölür) o yüzden şimdiden sıkıntı yapma bence.
3-batarya fiyatlarını bilmiyorum malesef :)

- - - Eklendi - - -

O yüzden mümkün oldukça şarjı bitince yada %5 gibi az birşey kalınca şarja takmaya çalıs birde şarja takılıyken telefonla uğraşma telefona kötü etkileri olduğunu duymustum en beteri zaten telefonun patlaması
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben tam dolmadan kullanıyorum yahut tam bitmeden şarja takıyorum veya şarjda iken internette dolaşıyor bazen de oyun oynuyorum. Sıkıntı olmaz merak etme.
 
erdgnblt

erdgnblt

Üye
Bu bahsettiğiniz bataryalar artık eskide kaldı. Ancak elbette bataryaların ömürleri vardır. İyi kullansanızda telefonla bataryada iken uğraşsanızda ömürünü bir süre sonra yitirecektir.
 
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yeni nesil bataryalar eskisi gibi değil. Öyle kolay yıpranmaz. İçiniz rahat olsun.
 
  • Beğen
Tepkiler: Nextman


Üst Alt