Lumia 920 aınca yapılması gerekenler?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 aınca yapılması gerekenler?
Arkadaşlar konu var mı bilmiyorum varsa link verip silebilirsiniz konuyu ,

İnşalah artık karar verdim siyah ve ya kırmızı bulursam inşallah alıcam ancak şu içinden gelen sesler , format olayı bir anlatsanız hani alınca ilk neler yapıyım arza nasıl anlarım ya da pil kaibrasyonu nasıl olmalı biraz anlatırsanız çok sevinirim garantiye gerek kalmasın , teşekkürler herkese

krstnck

krstnck

Üye
Hay Allah razı olsun sonunda karar vermişsin :)
Şaka bi yana siyahlarda sorun çıktığını duymadım benim cihazımda siyah ve sanki biraz daha kibar duruyo diğerlerine göre bence.Telefon kitlenince ses kısma+tuş kilidi+menü tuşuna basarsan resetler cihazı benim daha kitlenmedi şükür.
Alınca bi outlook.com hesabı aç ve onu giriş yap hotmail de outlook a geçeceği için ilerde sıkıntı yaşama.
Pil kalibrasyonu için kutudan açınca biraz kullan komple bitince şarja tak dolduktan 6 saat sonra daha şarjda kalsın sonra pil ömrün bayağı uzayacaktır.Sonra marketten panoroma,akıllı çekim gibi uygulamaları yüklersin sonrada keyfini çıkart şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
1 gb sınırsız internet alsam yukleyebilirim dimi öyle wifi ile indirme koşulu yoktur sanırım . Teşekkür ederim :D ya bu formatdan kastınız ne millet yapmış cihaz arzalanmış fn fabrika ayarlarrı zarar verir mi bu cihazda :D

krstnck

krstnck

Üye
Aynen yüklersin bir şartlandırma yok.Dediğimi yaparsan direk reset atar zarar vermez ayarların aynı şekilde kalır..Şükür ben cihazımda gerçi şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım..Dediğim gibi siyahlarda duymadım sıkıntı olduğunu şimdiye kadar.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
yok tam bu değil bunu okudum İnşallah rengi bulursam deneyerek alıcam ama başlangıç için napmam gerektiğini soruyorum hani arza var mı yok mu nasıl anlarım diye

Alınca kamerasını dene önce herhangi bir sıkıntı var mı diye, bir de aparatları sağlam mı ona bak.
Diğer fiziksel şeyler zaten öbür konuda yazıyor.

Lumia 920'nin genel olarak tek sorunu şu an "erken ve aşırı ısınma".
20 dk oyun oynadıktan sonra telefona elini süremezsin o derece:)
(Oyun oynarken şarjı da çok çabuk bitiyor)
Güncelleme ile erken ve aşırı ısınma sorununu çözerler umarım :hmmm
Gerçi pek fazla oyun oynamıyorsan, o da sıkıntı sayılmaz.

Onun dışında kullanırken yazılımsal pek çok eksikliğini zaten sen de farkedeceksin.
O eksikliklerin pek çoğu önümüzdeki günlerde gelecek 2 güncelleme ile giderilecek.
Pek çoğunu değişik konular altında topladık, konuştuk, tartıştık, paylaştık.
Bir kısmını geribildirimle Microsoft'a ilettik.
Önümüzdeki dönemde güncellemelerle neler gelecek hep birlikte göreceğiz.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
ısınmaya alışığım neo v 55 derecede çok kullandım , turkcelldeki demolar fu sarjda açık niye sıcak değil acaba genelde öyle mi yoksa onlar demo diye mi :D

- - - Eklendi - - -

Alınca kamerasını dene önce herhangi bir sıkıntı var mı diye, bir de aparatları sağlam mı ona bak.

kamera sıkıntısından kastın nedir acaba

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ısınmaya alışığım neo v 55 derecede çok kullandım , turkcelldeki demolar fu sarjda açık niye sıcak değil acaba genelde öyle mi yoksa onlar demo diye mi :D

kamera sıkıntısından kastın nedir acaba

Açık olunca ısınmıyor ki zaten.
Uzun süreli oyun oynarken ısınıyor.
Neyse alışıksan problem değil :)

Kamera probleminden kastım.
Telefonu aldığında kameranın bozuk olduğu, kamerayı açınca sadece yeşil ekran göründüğü, görüntünün aşırı bulanık olduğu yönünde iddialarda bulunan kullanıcılar vardı. Ne derece doğru bilmiyorum ama en azından sen alınca şöyle bir gözden geçir.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim İnşallah bir sorun çıkmazda soğumadan uzun süre kullanırım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
n000k

n000k

Üye
ben oyun oynadım bu akşam abaratısız 1.5 - 2 saat.. ilk defa oyun oynadım lumiamda :D daha önceden yüklemiştim mağazayı kurcalarken 37 tane oyun.. birazını tek tek oynadım.. hiçte o kadar çok ısınma olmadı elime yakacak kadar.. sadece sıcaklığı hissetcek kadar ısınma oldu..

komando04

komando04

Üye
inşallah

Jomolocco

Jomolocco

Üye
siyah güzel

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
sonunda aldım çok şükür birşey merak ediyorum sarjını bitirdim( % 3 fln ) sarjda taktım o sırada telefon çaldı acaba kombinasyon olmamışmıdır eğer öyleyse fabrika ayarlarına dönüp yine mi sarjlasam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...