lumia 920&808 purewiev kamera karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
teşekkürler bilgiler için , peki güncellemeler wifi mi 3g ilede olur mu çok soruyorum kusura bakmayın ama biiyimde ona göre

ota yani over the air guncellemeler dosya olarak telefona indirilir. Wifi tavsiye edilir ama paket veriyle de indirebilirsin. İndirdikten sonra kurulum yapilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:bilmm

- - - Eklendi - - -

abi bu navideki tr romunda pr1.1in olmadığı söyleniyor doğrumudur bilgin varmı ?

ben de yok biliyorum. Cunku pr1.1 sadece kamera degil nokianin bazi ek ozellikler de verdigi bir fw guncellemesi olucak. Navideki yazilim os guncellemesi gibi gozukuyor. Ama yuklemeden kesin bir şey diyemem. Yukleyenler hakkinda bolumunden daha fazla ayrinti bolumunu acip ss atarlarsa olayi cozeriz:oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

ben de yok biliyorum. Cunku pr1.1 sadece kamera degil nokianin bazi ek ozellikler de verdigi bir fw guncellemesi olucak. Navideki yazilim os guncellemesi gibi gozukuyor. Ama yuklemeden kesin bir şey diyemem. Yukleyenler hakkinda bolumunden daha fazla ayrinti bolumunu acip ss atarlarsa olayi cozeriz:oke:

Sanırım bugün flaşlama konusunu açan uMTOku arkadaşımız birkaç screenshot paylaşmıştı.
Söylediğine göre "gün ışığında görünebilirlik, kilit ekranında wifi açık, toplu sms seçimi v.b" ayarlar gelmiş yeni romu flaşladıktan sonra :hmmm

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi

yükleyenler kamerada değişiklik olduğunu söylüyorda bilmiyorum ama kamera sadece nokiaylamı alakalı wp nin hiçmi katkısı yok ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Sanırım bugün flaşlama konusunu açan uMTOku arkadaşımız birkaç screenshot paylaşmıştı.
Söylediğine göre "gün ışığında görünebilirlik, kilit ekranında wifi açık, toplu sms seçimi v.b" ayarlar gelmiş yeni romu flaşladıktan sonra :hmmm
evet özgür bunların porticoda olacagini daha once de soylemiştim onemli olan
OS version 8.0.10211.204 yani şu resimdekini görmek.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

evet özgür bunların porticoda olacagini daha once de soylemiştim onemli olan
OS version 8.0.10211.204 yani şu resimdekini görmek.

Hımmm evet. Flaşlayan arkadaşlar sistem bilgisi konusunda ss paylaşmadılar henüz.
Paylaşırlar heralde birazdan...
:hmmm

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt