lumia 920&808 purewiev kamera karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920&808 purewiev kamera karşılaştırması

arasında bariz fark var özellikle keskinlik konusunda pr1.1 de fayda etmemiş galiba

• Beğen
Tepkiler: m542tf

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çok keskinmiş.

IVI-Elia

Üye
808 ezmiş bizi
Bu arada bu güncellemede sadece Microsoft
temel düzeltmeler yaptı kamera ile Nokia
asıl güncellemeyi sunmadı rahat olun..

- - - Eklendi - - -

kamerada bazı düzeltmeler var ama bunları sadece Microsoft yaptı bunlar wp duzeltmesi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 920, gece çekimlerinde biraz olsun kafa tutabilir belki ama gündüz hiç şansı yok :kıskıs:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konu için teşekkürler Ali yalnız fotoğraflar kesinlikle fotoshop bilginiz olsun, aynı fotoğrafın renk tonları üzerinde oynanmış...

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Konu için teşekkürler Ali yalnız fotoğraflar kesinlikle fotoshop bilginiz olsun, aynı fotoğrafın renk tonları üzerinde oynanmış...
rica edrim abi oynanmışsada 808 mi netleştirilmiş 920 mi bozulmuş onu bileblsek iyi olurdu

- - - Eklendi - - -

808 ezmiş bizi
Bu arada bu güncellemede sadece Microsoft
temel düzeltmeler yaptı kamera ile Nokia
asıl güncellemeyi sunmadı rahat olun..

- - - Eklendi - - -

kamerada bazı düzeltmeler var ama bunları sadece Microsoft yaptı bunlar wp duzeltmesi
bu fotoğraflar nokiann sınduğu kamera düzeltmesi olan pr1.1 le çkilmiş

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
rica edrim abi oynanmışsada 808 mi netleştirilmiş 920 mi bozulmuş onu bileblsek iyi olurdu
Ondan emin değilim ama konudan anladığım şu; fotoğraflar her iki cihazda da kırpılarak boyutlandırılmış, Ben kırpma uygulamalarının fotoğraf kalitesini bu kadar değiştirdiğini düşünmüyorum.

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
benm ingilizcem okdarına el vermiyor :) gerçi sanki fotoğraflara zoom yaparakmı bakıyoruz oda ayrı bi konu :islik

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
porticoyu yüklednmi abi sen ?
Yok kardeşim, biliyorsun benim şarj sıkıntım yok yükleyen bir arkadaş adını hatırlayamadım :( şarjın daha çabuk bittiğini yazmıştı. Ben de yüklemesem de olur diye hiç uğraşmadım.

komando04

komando04

Üye
Yok kardeşim, biliyorsun benim şarj sıkıntım yok yükleyen bir arkadaş adını hatırlayamadım :( şarjın daha çabuk bittiğini yazmıştı. Ben de yüklemesem de olur diye hiç uğraşmadım.

valla abi arkadaşlardan yükleyenler var ama bende yüklemedim dedim zaten problem yok gelsin öyle yükleriz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

valla abi arkadaşlardan yükleyenler var ama bende yüklemedim dedim zaten problem yok gelsin öyle yükleriz
Acele işe şeytan karışır derler Serdar'ım, bizim şeytanla ne işimiz olur.:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: n000k
komando04

komando04

Üye
Acele işe şeytan karışır derler Serdar'ım, bizim şeytanla ne işimiz olur.:kıskıs:

Euzubillahimineşeytanirracim BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİYM AYNEN ABİ ALLAH UZAK ETSİN İBLİSTİ BİZDEN

- - - Eklendi - - -

yalnız yükleyen kardeşlerimiz sakın yanlış anlamasınlar ben bu sözü hepimiz için söyledim

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
şarj konusunda yükleyen herkes arttığını söylüyor du ama:hmmm

dedereis123

dedereis123

Üye
şimdi bu p.1 güncellemesi cihazı acınca hazır bekicek mi yoksa başka sekildemi yukluyorsunuz kısacası butun guncellemeleri yuklemek lazım mı :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
şimdi bu p.1 güncellemesi cihazı acınca hazır bekicek mi yoksa başka sekildemi yukluyorsunuz kısacası butun guncellemeleri yuklemek lazım mı :D

Ayarlar'da "Telefon Güncellemesi" diye bir yer var, arada kontrol et.
Geldiğinde orada görür ve yüklersin. (Henüz gelmedi)

dedereis123

dedereis123

Üye
anladım tamam demişssinizde bazı arkadaşlar kurmuş o yuzden

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefonunuza guncelleme geldiginde ayni şarj az bildirimi gibi ustten bir pencere acilir. Gormemeniz imkansiz. Mevcut surumun yeni guncellemesini yukleyen arkadaşlar nnavifirmden dosyayi indirip flash atarak surum yukseltmişlerdir yani bir guncelleme yapmadilar.

dedereis123

dedereis123

Üye
telefonunuza guncelleme geldiginde ayni şarj az bildirimi gibi ustten bir pencere acilir. Gormemeniz imkansiz. Mevcut surumun yeni guncellemesini yukleyen arkadaşlar nnavifirmden dosyayi indirip flash atarak surum yukseltmişlerdir yani bir guncelleme yapmadilar.

teşekkürler bilgiler için , peki güncellemeler wifi mi 3g ilede olur mu çok soruyorum kusura bakmayın ama biiyimde ona göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt