rica edrim abi oynanmışsada 808 mi netleştirilmiş 920 mi bozulmuş onu bileblsek iyi olurduKonu için teşekkürler Ali yalnız fotoğraflar kesinlikle fotoshop bilginiz olsun, aynı fotoğrafın renk tonları üzerinde oynanmış...
bu fotoğraflar nokiann sınduğu kamera düzeltmesi olan pr1.1 le çkilmiş808 ezmiş bizi
Bu arada bu güncellemede sadece Microsoft
temel düzeltmeler yaptı kamera ile Nokia
asıl güncellemeyi sunmadı rahat olun..
- - - Eklendi - - -
kamerada bazı düzeltmeler var ama bunları sadece Microsoft yaptı bunlar wp duzeltmesi
Ondan emin değilim ama konudan anladığım şu; fotoğraflar her iki cihazda da kırpılarak boyutlandırılmış, Ben kırpma uygulamalarının fotoğraf kalitesini bu kadar değiştirdiğini düşünmüyorum.rica edrim abi oynanmışsada 808 mi netleştirilmiş 920 mi bozulmuş onu bileblsek iyi olurdu
Benim de ingilizcem yarım yamalak zaten kardeşim, sana katılıyorum.benm ingilizcem okdarına el vermiyorgerçi sanki fotoğraflara zoom yaparakmı bakıyoruz oda ayrı bi konu
![]()
porticoyu yüklednmi abi sen ?Benim de ingilizcem yarım yamalak zaten kardeşim, sana katılıyorum.
Yok kardeşim, biliyorsun benim şarj sıkıntım yok yükleyen bir arkadaş adını hatırlayamadımporticoyu yüklednmi abi sen ?
şarjın daha çabuk bittiğini yazmıştı. Ben de yüklemesem de olur diye hiç uğraşmadım.Yok kardeşim, biliyorsun benim şarj sıkıntım yok yükleyen bir arkadaş adını hatırlayamadımşarjın daha çabuk bittiğini yazmıştı. Ben de yüklemesem de olur diye hiç uğraşmadım.
Acele işe şeytan karışır derler Serdar'ım, bizim şeytanla ne işimiz olur.
valla abi arkadaşlardan yükleyenler var ama bende yüklemedim dedim zaten problem yok gelsin öyle yükleriz

Acele işe şeytan karışır derler Serdar'ım, bizim şeytanla ne işimiz olur.![]()
şarj konusunda yükleyen herkes arttığını söylüyor du amaYok kardeşim, biliyorsun benim şarj sıkıntım yok yükleyen bir arkadaş adını hatırlayamadımşarjın daha çabuk bittiğini yazmıştı. Ben de yüklemesem de olur diye hiç uğraşmadım.

şimdi bu p.1 güncellemesi cihazı acınca hazır bekicek mi yoksa başka sekildemi yukluyorsunuz kısacası butun guncellemeleri yuklemek lazım mı![]()
telefonunuza guncelleme geldiginde ayni şarj az bildirimi gibi ustten bir pencere acilir. Gormemeniz imkansiz. Mevcut surumun yeni guncellemesini yukleyen arkadaşlar nnavifirmden dosyayi indirip flash atarak surum yukseltmişlerdir yani bir guncelleme yapmadilar.