seydibeyy
Üye
Arkadaşlar yukaridaki yazilanlarin hepsi dogru çalişmaya katilanlardan biride benim biz kimsenin özeline erişmek yada bilgilerini almak için ugraşan bir ekip degiliz biz bugüne kadar imkansizi başardik ve halka sunduk elbette çalişmalarimizda madddi manevi birşeyler harcadik ve tüm kişilerin bütçesine uysun diyede 50 tl yaptik nokia lumia 610- 710-800-900 telefonlariniz türkçeleştirilir ve orjinal wp.7.8 türkçe rom ve sim kilidi işlemleriniz yapilir mustafa :05497438667 gökhan:05398616041
Bende ebrik ederim. Turkcelestrme yaarken tum kayitli oyunlar programlar silincek sanirim. Bu arada pturkce yaparken pes12 yi yukleyeblirmisiniz
Arkadaşlar yukaridaki yazilanlarin hepsi dogru çalişmaya katilanlardan biride benim biz kimsenin özeline erişmek yada bilgilerini almak için ugraşan bir ekip degiliz biz bugüne kadar imkansizi başardik ve halka sunduk elbette çalişmalarimizda madddi manevi birşeyler harcadik ve tüm kişilerin bütçesine uysun diyede 50 tl yaptik nokia lumia 610- 710-800-900 telefonlariniz türkçeleştirilir ve orjinal wp.7.8 türkçe rom ve sim kilidi işlemleriniz yapilir mustafa :05497438667 gökhan:05398616041
benım magaza rusca yanı cıhazı rusyadan aldıgım ıcın hala tl uzerınden degılde ruble uzerınden gorunuyorlar hadı onuda gecdım ne yaptyssam kredı kartımı tanımlayamadım
rom atıldıktan sonra kendinde ücretli uygulamaları yükleyebilirsin
benım magaza rusca yanı cıhazı rusyadan aldıgım ıcın hala tl uzerınden degılde ruble uzerınden gorunuyorlar hadı onuda gecdım ne yaptyssam kredı kartımı tanımlayamadım
bende l610 var istanbul tuzlada oturuyorum bunu nasil yapabiliriz
bu işlemde sonra cihaz unlock olacağı için market dışından yükleme yapabilirsin
ben lumıa 900 u satmak ıcın bır sıteden ılan verdım.. sıte uzerınden telefon numaramdan yaklasık 10 dakka once bır arkadas benı aradı 50 tl karsılıgında cıhazınızı komple turkceye cevırebılırız fılan dedı.. nası oluyor bu iş ?
Bir ara MediaMark'ta lumia 900 görmüştüm 1.000tl civarında bir satış rakamı vardı. Hiç bakmadım Türkçe mi diye. En kısa zamanda bakacağım. Türkiye pazarına soktularsa mutlaka dil desteği sunmaları gerekiyor. Aksi halde yanlış bir girişim olmuş olur.
Lumia 900 wp 7.8 sürümünde kaldığı sürece o para verilmez bence. Halen o fiyat etiketini yazan teknoloji özürlü , para saymayı bilmeyen , dayak hastası şahsı eşek sudan gelene kadar dövmekten yanayım
yaa arkadaşalr benim lumıa 900 blutooht sorunu var sanki cihazları görüyo tanıyo ama gönderi yapmıyo ve almıyo sorunun ne olduğunu çözemedim ve birde bu lumıa 900 nasıl güncellenecek yardımcı olabilecek arkadaş var mı
İnşallah
yaa arkadaşalr benim lumıa 900 blutooht sorunu var sanki cihazları görüyo tanıyo ama gönderi yapmıyo ve almıyo sorunun ne olduğunu çözemedim ve birde bu lumıa 900 nasıl güncellenecek yardımcı olabilecek arkadaş var mışimdiden teşekkür ederim
mediamarkt da satılan lumia900 ler Türkçe yalnız
pc'ye zune kurup telefonu usb kabloyla bagla zune acilinca guncelleme varsa otomatik olarak uyari verir. Uyari vermezse sag ustten settigs'e tikla sol ortada listeden "updates"i sec kontrol eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?