düşündüm taşındım yine lumiada kaldım..

Sponsorlu Bağlantılar

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
düşündüm taşındım yine lumiada kaldım..
arkadaşlar lumıa 900 telefonumu degıstırmek ıcın bır kac telefonu masaya yatırdım.. xperıa Z ve HTC one arasında kalmısdım bırde cok sıcak bakmadıgım note 2 vardi aralarinda .. ama daha sonra lumıa 1020 cıhazını gordum nokıa sıtesınde ama nedense hıc bır magazada satısa cıkmamıs sanırım.. o yuzden lumıa 925 almaya karar verdım.. 925 i kullanan bır arkadasımız varsa bıraz cıhazdan bahsedebılırmı..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:hmmm

PureFood

PureFood

Üye
Eylül başı gibi Türkiye'ye gelecek, üç operatör de 1399 tl üzerinden satışa sunacak. Aman abi alma kendi Romlarını koyarlar şimdi uğraşırsın ileride bence git Nokia Shoptan al en temizi :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Eylül başı gibi Türkiye'ye gelecek, üç operatör de 1399 tl üzerinden satışa sunacak. Aman abi alma kendi Romlarını koyarlar şimdi uğraşırsın ileride bence git Nokia Shoptan al en temizi :D

arkadaşımız Rusya'dan katılıyor:D

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Htc One Al derim arkadaşta var kamerası hariç mükemmel bir telefon. Bunu bende Lumia 920 olmasına rağmen söylüyorum.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
lumıa 920 ve 925 arasında goruntu olarak bıraz fark var 925 daha zarıf hafıf ve sanırım kamerası daha ıyı. uc telefonuda soyle yan yana koydugumda yıne gozum lumıa 925 e gıttı.. ama su wındowsun sonu ne olcak onu dusundum ıcın kararsız kalıyorum

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
bıde o var ısde telefonu acdım kurcalamaya calısdım bıraz ama onundekı ekran koruyucusndan pek bırsey gorunmuyor. ve lanet yııne turkce dıl yok.. Xperıa Z de var note 2 dede var sadece nokıaların yurtdısı cıhazlarında turkce yok....

- - - Eklendi - - -

bude şu lumıa 1020 neyın nesıdır? konsept mı yoksa varmı boyle bır cıhaz satısda ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bıde o var ısde telefonu acdım kurcalamaya calısdım bıraz ama onundekı ekran koruyucusndan pek bırsey gorunmuyor. ve lanet yııne turkce dıl yok.. Xperıa Z de var note 2 dede var sadece nokıaların yurtdısı cıhazlarında turkce yok....

cihazlarin uzerindeki yazilimi bilmiyorum ama country varyant cihazlarda dil secenekleri mevcut. Diller genelde bolgesel paket olarak yukleniyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

bude şu lumıa 1020 neyın nesıdır? konsept mı yoksa varmı boyle bır cıhaz satısda ?

konsept degil gercek. Şu anda satişa ciktigi ulkeler var. Muhtemelen ve buyuk ihtimalle Eylul ayinda Türkiye'de de satişa cikacak. Sanirim ayni tarihlerde Rusyada da satişa cikar.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
o sekılde yapınca abı sadece ekran korucusunda pazartesı salı takvım gıbı bazı seylerı turkce gosterıyor.. telefonun ana dılı turkce olmuyor. telefon dılı seceneklerınde turkce yokdu.

- - - Eklendi - - -

konsept degil gercek. Şu anda satişa ciktigi ulkeler var. Muhtemelen ve buyuk ihtimalle Eylul ayinda Türkiye'de de satişa cikacak. Sanirim ayni tarihlerde Rusyada da satişa cikar.

ozaman kesınlıkle ben o telefonun satısa cıkmasını beklıyeyım.. wındows la 41mp kamera on numara daha ne olsun..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o sekılde yapınca abı sadece ekran korucusunda pazartesı salı takvım gıbı bazı seylerı turkce gosterıyor.. telefonun ana dılı turkce olmuyor. telefon dılı seceneklerınde turkce yokdu.

- - - Eklendi - - -

ozaman kesınlıkle ben o telefonun satısa cıkmasını beklıyeyım.. wındows la 41mp kamera on numara daha ne olsun..

wp8'de resmi Türkçe dil destegi var ve dil ayarlarindan telefon dilini Türkçe secebiliyorsun.bazi bolgelerin cihazlarinda Türkçe dil olmayabilir ona da dead flashla Türkiye varyantini yuklersin oldu sana has Türkçe

marazruno123

Üye
Kardeş o telefonun tek eksiği var başka herşeyi mükemmel sd kart

- - - Eklendi - - -

Kardeş o telefonun tek eksiği var başka herşeyi mükemmel sd kart

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer Lumia 925 alacaksan 32GB versiyonunu al.
Yoksa yer sorunu yaşarsın.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah ogrendıgım ıyı oldu

realname11

Üye
925 satışta

ÖEY

ÖEY

Üye
Bugün Vodafone Shop'ta bizzat deneme şansına eriştim Lumia 925'i. Gerçekten mükemmel bir telefon olmuş. Gayet hafif, ince, zarif, hızlı ve kamerası bariz daha iyi L920'den. Siyah rengini denedim ve hasta kaldım gerçekten. Mutlaka alacağım.

marazruno123

Üye
iyi yaparsın

Üst Alt