bu tercüman nerde kaldı :D
doctorrr Üye theposies' Alıntı: yok ortalıkta Genişletmek için tıkla ... ya n' apayım işte aklımda çok şey var aktaramıyorum karışıp çorba oluyor yav pis geyik malzemesi olduk ya...
theposies' Alıntı: yok ortalıkta Genişletmek için tıkla ... ya n' apayım işte aklımda çok şey var aktaramıyorum karışıp çorba oluyor yav pis geyik malzemesi olduk ya...
theposies Üye ynsemrekose' Alıntı: ya n' apayım işte aklımda çok şey var aktaramıyorum karışıp çorba oluyor yav pis geyik malzemesi olduk ya... Genişletmek için tıkla ... o gelince hepimiz susalım
ynsemrekose' Alıntı: ya n' apayım işte aklımda çok şey var aktaramıyorum karışıp çorba oluyor yav pis geyik malzemesi olduk ya... Genişletmek için tıkla ... o gelince hepimiz susalım
doctorrr Üye theposies' Alıntı: o gelince hepimiz susalım Genişletmek için tıkla ... neyse ya yüzbaşı olmana iki mesaj kalımış o iki mesajında da bana giriş eğlenin cümbür cemaat...
theposies' Alıntı: o gelince hepimiz susalım Genişletmek için tıkla ... neyse ya yüzbaşı olmana iki mesaj kalımış o iki mesajında da bana giriş eğlenin cümbür cemaat...
doctorrr Üye theposies' Alıntı: bu mesajları yüzbaşı olmak için atmıyorum emin olabilirsin Genişletmek için tıkla ... neyse ben gerildim iyice size iyi forumlar...
theposies' Alıntı: bu mesajları yüzbaşı olmak için atmıyorum emin olabilirsin Genişletmek için tıkla ... neyse ben gerildim iyice size iyi forumlar...
theposies Üye ynsemrekose' Alıntı: neyse ben gerildim iyice size iyi forumlar... Genişletmek için tıkla ... seni kırdıysam özür dilerim . Sadece biraz eğlenelim diye söylemiştim
ynsemrekose' Alıntı: neyse ben gerildim iyice size iyi forumlar... Genişletmek için tıkla ... seni kırdıysam özür dilerim . Sadece biraz eğlenelim diye söylemiştim