Lumia 900 Ekranına Çekiçli Çivili İşkence...Evde Denemeyin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 900 Ekranına Çekiçli Çivili İşkence...Evde Denemeyin...
[video=youtube;Jf1fRu9YgfE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jf1fRu9YgfE[/video]

• Beğen
Tepkiler: klsb44mirc ve Amaru Shady

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Denemeyiz zaten yazık cihazı:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
çok video gördüm de elinde çekiç varken telefon camıyla çivi çakılanı ilk defa gördüm olmaz böyle bir şey için cız etti ama gercekten saglammış demekki normal şartlarda kullanıcılar bu ekrana zarar veremez

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İnsan değil bu ya çekiç olarak kullandı telefonu çaktı çiviyi resmen içim cız etti beaa

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir de videonun sonunda arayana bak adam hiçbir şey olmamış gibi açtı normal konuşuyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
En son arayan elop mu :D
Ne diyo acaba :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen adam pardon dedi açtı zil sesi 701 in kiyle aynı dubstep versiyon daha güzel bence :naughty:

doctorrr

doctorrr

Üye
ya napıyon olum ya içine edecen kız gibi makinenin yazık günah ya :D

theposies

theposies

Üye
kırcaklarına bana verseler ya :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
adama bak resmen çekiç yaptı :) yazık ya :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben bunu asla yapmam,güzelim lumia ya

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Yazık yazık :(

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ama kırılmadı, resmen çiviyi çaktı hala çatır çatır çalışıyor :) itiraf etmeliyim ki, iphone 4'ümü daha ilk vurduğumda dağılır ekranı :D nokia'nın malzeme kalitesinin iyi olduğu bilinen birşey zaten, bir de üstüne windows phone eklenince, işte bu videodaki gibi bir cihaz ortaya çıkıyor :) :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ama kırılmadı, resmen çiviyi çaktı hala çatır çatır çalışıyor :) itiraf etmeliyim ki, iphone 4'ümü daha ilk vurduğumda dağılır ekranı :D nokia'nın malzeme kalitesinin iyi olduğu bilinen birşey zaten, bir de üstüne windows phone eklenince, işte bu videodaki gibi bir cihaz ortaya çıkıyor :) :)

Yeap :) Bir an önce ağustos olmalı :aha:

doctorrr

doctorrr

Üye
yurtdışından sipariş edin diyecemde onlardanda artık fazladan vergi alınıyor pehhh...

Türe

Türe

Üye
Gorillaydi degil mi ekran :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt