Batuhan Apatay
Üye
-
Konu Sahibi
-
900 de ön kamerada gyrocsop da var.
Bizim burda 250 tl veriyor. Sat 1110 felan varsa bi süre idare et
Benim isim internet , muzik , mesaj ve uygulama ile eger senin de boyleyse iPhone veya lumia senin ihtiyaclarini giderir hangisi oldugu farketmez yani ihtiyaclarin bu yonde ise
Eger gyroscop a takildiysan o iphone da da var
Yok ya ona takılmadım. Kullanacağımı bile pek düşünmüyorum.
Ama iphone bana göre değil sanırım
- - - Eklendi - - -
Ayrıca almanyadan gelen telefonun garantisi burada işler mi?
Yok ya ona takılmadım. Kullanacağımı bile pek düşünmüyorum.
Ama iphone bana göre değil sanırım
- - - Eklendi - - -
1 yıl uluslararası garantisi olur.
1yıl garantili olarak kullanabilirsin
Hangi ülkeden alındığını gösterecek şekilde faturasını ibraz etmen şartıyla, 1 yıl garantisi olur.
Neden 1 yıl ki ya
Türkiye'de mevzuat bu şekilde bir de beni düşün ab dışından alınca hic garantisi olmuyor.
Amerikadan mı aldn ?
evet abd'den hem de at&t nokianin sitesinde tangodan eser yok benim cihaz icin ama wp7.8i ilk at&t cihazlarin alicagi soyleniyor.
guncellemenin ne zaman gelecegi belli degil şu anda lumia900de test ediliyor hatta dun bir video daha yayinlandi. Başligi lumia900 olarak uygun mudur
Alıcam o Lumia 900ü
Mavi renk.
Alıcam o Lumia 900ü
Mavi renk.
iş ortamim pis ve tozlu oldugu icin siyah aldim ama başka şartlarda beyaz alirdim
cyan hastasıyımbirtane lumia800 bulamazsam cyan bir n9 alacağım o tasarım için meego yu da merak ediyorum kullanmadığım wp ile beraber ikinci sistem wp seneye kesin alıyorum n9 bi sene idare eder sanırım.. Oyuncu değilim ben de.
Beyaz sevmiyorum. O pembe çok güzel. Ama laf yerim. Mavi alcam
Aynı
Cyan mükemmel bencede.Ben Lumia alacak olsam kesinlikle mavi alırdım.Eğer kirlenmesinden korkarsam da siyah.Diğer renkler pek hoşuma gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?