Batuhan Apatay
Üye
-
Konu Sahibi
-
Zaten o yazılım ile satılıyor olması gerek. Windows Phone.
Pek bilgim yok Vallahi Kardeşim. Ali Abi gelince yanıtlar.7.8 versiyon bu. 7.5 ile satılıyor biliyorum.
İşte bu...Lumia800 şu anda wp7.5 tango ile satiliyor almanya'da. Wp7.8 guncellemesini kesin olarak alacagi aciklandi. Turkce dil konusunda şu anda dil paketi uzerinde calişiliyor hazir oldugunda Turkce olarak Turkiye'de satişa sunulacak. Yani Turkce dil gelicek. Zaten wp7.8 direk olarak Turkce dil destegiyle geliyor. Ama bana sorarsan 537€ya lumia 900 almalisin tabi imkanin varsa. Guncelleme olarak da cihazi pcye bagladigin anda guncelleme varsa zaten direk ekranda guncelleme penceresi aciliyor ve tek tikla guncellemeyi bitiriyor
Lumia800 şu anda wp7.5 tango ile satiliyor almanya'da. Wp7.8 guncellemesini kesin olarak alacagi aciklandi. Turkce dil konusunda şu anda dil paketi uzerinde calişiliyor hazir oldugunda Turkce olarak Turkiye'de satişa sunulacak. Yani Turkce dil gelicek. Zaten wp7.8 direk olarak Turkce dil destegiyle geliyor. Ama bana sorarsan 537€ya lumia 900 almalisin tabi imkanin varsa. Guncelleme olarak da cihazi pcye bagladigin anda guncelleme varsa zaten direk ekranda guncelleme penceresi aciliyor ve tek tikla guncellemeyi bitiriyor
Bence berbat bir telefon nokia'nın akıllı telefon pazarında yeri yok artık nokiaya para vermek parayı çöpe atmaktır. Onun yerine üzerine biraz eklenip daha kaliteli bir telefon alınmalı diye düşnüyorum
görüşlerinize saygı duymakla birlikte size katılmıyorum.
Lumia 800 ve 900 tr'ye gelmeyecek. Daha önce Meego Türkiye yöneticileri belirtmişti. Türkçe içinde wp8'ili cihazları beklemek gerekebilir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eğer getirtme imkanı varsa wp8le gelecek cihazları beklemek daha mantıklı olur.
Turkce dil destegi zaten wp7.8de var ayrica Nokia Turkiyeyi arayip sorarsaniz size şu anda dil paketi uzerinde calişildigini cok yakinda satişa cikacagini soylerler. Verdiginiz link resmi degil ve baglayici bir ozelligi yok soylediklerinin ki wp konusunda objektif olabilecegini de duşunmuyorum aynen android sitelerinin yaptigi gibi.
Evet ben de MeeGo Türkiye'nin wp konusunda söylediklerine güvenemiyorum.
Yanlış bilmiyorsam Türkiye'ye 2-3 hafta içerisinde gelecek.
7.8 güncellemesini de alacak.
Ama bana soracak olursan, WP8 ilan edilmişken ve piyasada hemen hemen aynı fiyata daha gelişmiş telefonlar varken Lumia 800 almak şuan için akıl kârı değil.
Lumia800 şu anda wp7.5 tango ile satiliyor almanya'da. Wp7.8 guncellemesini kesin olarak alacagi aciklandi. Turkce dil konusunda şu anda dil paketi uzerinde calişiliyor hazir oldugunda Turkce olarak Turkiye'de satişa sunulacak. Yani Turkce dil gelicek. Zaten wp7.8 direk olarak Turkce dil destegiyle geliyor. Ama bana sorarsan 537€ya lumia 900 almalisin tabi imkanin varsa. Guncelleme olarak da cihazi pcye bagladigin anda guncelleme varsa zaten direk ekranda guncelleme penceresi aciliyor ve tek tikla guncellemeyi bitiriyor
Lumia 800 ve 900 tr'ye gelmeyecek. Daha önce Meego Türkiye yöneticileri belirtmişti. Türkçe içinde wp8'ili cihazları beklemek gerekebilir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eğer getirtme imkanı varsa wp8le gelecek cihazları beklemek daha mantıklı olur.
Bence berbat bir telefon nokia'nın akıllı telefon pazarında yeri yok artık nokiaya para vermek parayı çöpe atmaktır. Onun yerine üzerine biraz eklenip daha kaliteli bir telefon alınmalı diye düşnüyorum
Nokiadan başkasını kullanamıyorum :/
Turkce dil destegi zaten wp7.8de var ayrica Nokia Turkiyeyi arayip sorarsaniz size şu anda dil paketi uzerinde calişildigini cok yakinda satişa cikacagini soylerler. Verdiginiz link resmi degil ve baglayici bir ozelligi yok soylediklerinin ki wp konusunda objektif olabilecegini de duşunmuyorum aynen android sitelerinin yaptigi gibi.
ha bir de yorumlarda lumia dişinda bir cihaz kullaniyorsaniz rehberinizi aktarmak sıkıntı oluşturabilir denmiş hic sıkıntı degil bluetooth uzerinden ios android ve symbian cihazinizdan butun rehberi almaniz iki dakika suruyor. Ayrica ram sıkıntısı olabilir denmiş daha 340mb'ın altinda ram hic gormedim. Turkiye'de 4g olmadigi icin belirtilen hizlari desteklemez demek istemişler fakat cihaz 4g olmayan ulkelere dc hspa+ ile geliyor ki bu da 42mbps hiz destegi demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?