papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Daha pil tasarrufuna almadım. Şimdilik sadece bir kere şarj ettim. Şarj azaldığında kontrol edip buradan bilgi veririm.Pil tasarrufu acılınca otomatik kendi ekran parlaklıgını kısıomu.
ben yazmadım klavye yazdıHocam başlıkta "Soru" yerine "Aoru" yazmışsınız @papakudioflu
Daha pil tasarrufuna almadım. Şimdilik sadece bir kere şarj ettim. Şarj azaldığında kontrol edip buradan bilgi veririm.
ben yazmadım klavye yazdı
Nokia Kamerada bir kaç kere yaptı onu. Microsoft Kamera uygulaması yapmadı.Hocam kamera açılırken yükleniyor yazısı gelmeden açılıyor mu ?
daha kurmadım o uygulamayı.Abi bir sorum olacaktı , Live Lock Screen Betada 925 teki gibi kasma varmı ?
Reis telefonu ne zaman gönderiyorsun banadaha kurmadım o uygulamayı.
Microsoft kamera da zaten yapmıyor da hala lumia kamera da yükleniyor yazısı çıkıyorsa demek m. kamera kadar hızlı açılmıyorNokia Kamerada bir kaç kere yaptı onu. Microsoft Kamera uygulaması yapmadı.
Evet değerli maxicep forum takipçileri. Lumia 830 Kasım ayı itibariyle ülkemizde satışa sunuldu. Ben de Cumartesi günü itibariyle kullanmaya başladım.
cihazla ilgili sormak istedikleriniz varsa bu konu altında soruları alabilirim. Elimden geldiğince çabuk cevaplamaya çalışırım.
Öncelikle batarya konusunda ilk test sonucunu yazayım.
1- Konum Açık
2-Adım Sayar açık
3-Wifi Açık
4-3G açık
5-Ekran parlıklığı otomatik
6-Twitter,Facebook ve iki adet mail hesabı online
7-Göz Atma Ekranı açık. Adım Sayar Kilit ekranına ayarlı.
Bu şekilde üç saat wifi ile nette gezinme, yaklaşık 30-35 kadar mail,twitter timeline kontrolu, 10--12 adet de fotoğraf çektim. Sonuç bu:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cihaz Windows Phone 8.1 Update1+ Lumia Denim kurulu geliyor ve performans anlamında genel olarak başarılı. Lumia 925 Preview for Developers kurulu cihazdaki bugların hiç birine şimdilik rastlamadım.
Video çekmedim ama kamerada renk doğruluğu başarılı.Kamera da sararma varmı ve de video odaklanmasında gecikme oluyormu
Hayırlı olsun abicim. Şimdi bomba bir soru sorayım. Şimdiki izlenimine göre 930 mu 830 mu? Bütçe ikisine yeterken hangisini seçersin? Bir karar söylersen ve farkları belirtirsen sevinirim.
Video çekmedim ama kamerada renk doğruluğu başarılı.
Hiç düşünmeden tabiki Lumia 930. Tabi bana göre. Ama Lumia 830'un da kendi çapında artıları var. Değiştirilebilir kapak ve batarya, Glance Screen ve SD kart desteği önemli artılar.
Snapdragon 800 2.2 gHz Quad-core, 2 GB RAM, 20 MP Pureview OİS kamera, 2420 mAh batarya, 32 GB dahili depolamaPeki 930'da artılar neler? Glance ve sd kart, kapak 830 için çok iyi bir avantaj. Peki 930 ne ile öne çıkıyor? Tavsiyelerde falan bulunurken yanlış önermeyelim şimdi
Batarya düşük der kaçarımSnapdragon 800 2.2 gHz Quad-core, 2 GB RAM, 20 MP Pureview OİS kamera, 2420 mAh batarya, 32 GB dahili depolama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?