Lumia 820 yi verip 500 tl farkla sifir s3 almak mantiklimidir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
başlığın çok saçma tutulmadı değiştireceğim demen 4. çeyrekte 4.4 milyon satmış ve ve bu birincisi çeyrek te 5 milyonu geçeceği haberleri var ve senin o küçük eksikler APOLLO+ güncelleme si ile Microsoft halletmiş
arkadaşım ben başlıkta tutulmadı diye birşey yazmadım.sadece açıklamada kendi fikirlerimi yazdım tutulmadı yada tutulmayacak dedim.

MrExpert

MrExpert

Üye
500tl yi aşağıya indirmeye çalış 500tl çok :hmmm

Kerim.

Kerim.

Üye
lumia820ye bazi arkadaslr 1250lira demis.telefon ikinci el.ona gore hesaplayin

Placebo-

Placebo-

Üye
Eh be kardeşim madem sana hitap etmiyor niye aldın? Biz bas bas bağırmadık mı "Oyun vb.. eksikler var, onun haricinde alacaksınız süper telefon" diye.. Ayrıca markette mp3 indirme pogramı var derdin o olsun. Yapacağın şey çok mantıksız. Sorunlarını windows phone genel destek bölümüne yaz hepsinin çaresi var meraklanma. Destek çıkacakalr sana.

Polymath

Polymath

Üye
Mantıklı diyen arkadaslar sarhoşlar mı ya :) 1250 tl ustune 500 etti sana 1750. S3 zaten 1350 tl. Dostum çok mantıksız bir takas olur. 500 tl çok. 1 ay olmus daha telefonun. Nette elden bence 1100 tl ye rahatlıkla satabılırsın. En kötü 1000 tl ye alıcısı çok cıkar :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Mantıklı diyen arkadaslar sarhoşlar mı ya :) 1250 tl ustune 500 etti sana 1750. S3 zaten 1350 tl. Dostum çok mantıksız bir takas olur. 500 tl çok. 1 ay olmus daha telefonun. Nette elden bence 1100 tl ye rahatlıkla satabılırsın. En kötü 1000 tl ye alıcısı çok cıkar :)
ya ikinci el olarak satacagi 820 1250 lirami?:off:

subwaysurfers

Üye
2. El piyasasindan haberiniz yok herhalde 900 etmez o telefon temiz olduktan sonra istersen 2 yol kullan

Polymath

Polymath

Üye
ya ikinci el olarak satacagi 820 1250 lirami?:off:

1 aylık telefon. 1250 tl değil tabi iyi oku :) Nette kendi satsa 1000 tlden asagı satmaz. ustune 500 koysan 1500 tl. E yıne 150 tl zararda olur. Bu mınımum tabı. Telefonu 1050 1100 tl yede satabılır ?

Kerim.

Kerim.

Üye

1 aylık telefon. 1250 tl değil tabi iyi oku :) Nette kendi satsa 1000 tlden asagı satmaz. ustune 500 koysan 1500 tl. E yıne 150 tl zararda olur. Bu mınımum tabı. Telefonu 1050 1100 tl yede satabılır ?
1250+500 demissin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
WP'ye alışmak ve onu sevmek için sisteme biraz zaman tanıman gerekiyor.
Eksikleri elbette var ama bu hep böyle gideceği anlamına gelmiyor.
En geç 3 ay içerisinde eksiklerin çoğunluğu giderilmiş olacak.

Her neyse, madem beğenmedin ve S3 almayı düşünüyorsun;
Üzerine 200-250 TL'den fazla vermek mantıksız olur bence.
Elbette son karar senin.

kurd-0

Üye
820ye 1250 verdin şuan elinde patladı wp gelişene kadar yeni modellerde gelecek senin tel güncelliğini kaybedecek keşke almadan önce o fiyat aralığındaki diğer markalara baksaydın

avcitalip

avcitalip

Üye
takas etme fikri sana kalmış 500 TL'de az para değil ki :evet:

bence sen git onun güzelce resimlerini çek sonra gittigidiyor'a ilan ver 2.el değerinde satmış olursun ama gittigidiyor'da biraz komisyon alıyor :oke: aynı şey bizimde başımıza geldi N9 almıştık babam onu pek kullanamadı aynı Lumia'lar gibi onunda marketi sıkıntılı çünkü

babam onu gelişir diye bir 6 ay kullandı sonra ciddi anlamda takas etmek istedi ilk önce 999 TL'ye fiyat koyduk sonra 900'e çektik 900'e satıldı 800 küsür TL bize geldi babamda üzerine ekleyip s2 aldı

bence durumun varsa dediğim gibi değiş telefoncuda takas hiç mantıklı gelmiyor bana değerinden çok çok daha az fiyat verip piyasasında satıyorlar bu arada s3 değilde sana note 2 Titanium Gray veya one x+ Beyaz Öneririm s3'te güzel ama 1 GB ram olduğundan bazen ram sıkıntısı çekiyor cihaz :oke:

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar s3 ü bugün aldım inanın lumiadan sonra sanki hapishaneden çıkmış mahkum gibi hissettim kendimi.eğer nokıa wp8 i biraz özgür bırakmazsa şimdiye dek kullandığım tüm telefonlar nokıa olmasına rağmen şahsi görüşüm bir dha nokıa almam

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
arkadaşlar s3 ü bugün aldım inanın lumiadan sonra sanki hapishaneden çıkmış mahkum gibi hissettim kendimi.eğer nokıa wp8 i biraz özgür bırakmazsa şimdiye dek kullandığım tüm telefonlar nokıa olmasına rağmen şahsi görüşüm bir dha nokıa almam

hayırlı olsun kardesim , kazasız belasız kullanırsın inşallah :oke: Kulübümüz ede bekleriz.

http://www.maxicep.com/samsung/samsung-galaxy-s3-kullanicilari-kulubu-her-turlu-yardim-ve-destek-670365.html

amcalu1

amcalu1

Üye
Lumia 1200 lira s3 1400 lira kazık yeme

alenkolik

alenkolik

Üye

Budur. Hayırlı ugurlu olsun. Özgürlüğe hoş geldin ;)

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye

Üste ne kadar verdin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hayırlı olsun.
WP8 henüz çok yeni. Yeni bir arayüz ve yeni özelliklerle Kasım ayının başında çıktı.
Elbetteki bir Android ve iOS seviyesine erişmesi biraz zaman alacaktır.
Aceleye geldiğinden eksikleri ve Microsoft'un korumacı yaklaşımından dolayı da kısıtlamaları var.
Ancak Mayıs ayına kadar gereken sabır gösterilirse WP8 gerçekten önemli gelişmelere gebe.
Elbette herkesin sabır anlayışı bir değil. Kimisi hemen bolca uygulama ve oyun olsun istiyor.
Belli başlı oturmuş özellikler elinin altında olsun istiyor.

Neyse sonuçta almışsın, güle güle kullan. :tebessüm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt