Lumia 820 yi verip 500 tl farkla sifir s3 almak mantiklimidir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 yi verip 500 tl farkla sifir s3 almak mantiklimidir
Arkadaşlar ben 1 ay önce lumia 820 aldım fakat cihazın kullanımı umduğum gibi değil.yani performans olarak hiçbir sorunu yok ama ne dosya yöneticisi ne mp3 indirme ne video indirme var.hal tabi wp8 kapalı bir sistem olduğu için biraz sıkıntılı olacağını tahmin ediyordum ama bu kadar olmasınıda beklemiyordum.ayrıca sanırım lumia seriside pek tutulmadı yada tutulmayacak gibi geliyor bana.bu nedenle lumia 820 mi verip üstede 500 tl vererek s3 almak istiyorum.lütfen düşüncelerinizi paylaşırken tartışma yaratacak ve sen telefonu bilmiyormuydun vs. gibi şeyler yazmayın.sadece s3 ü alayım mı almayayım mı

enterneoll

enterneoll

Üye
paran varsa al tam o değere denk geliyor ve s3 çok iyi bir cihaz.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
böylesi senin için daha iyi olur .. :)

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Tamam takas mantıklıda bence 500tl fark biraz fazla olur.

Kerim.

Kerim.

Üye
Degistir tabiki.s3 alcaksan kahverengi almani tavsiye ederim.mukemmel kahverengi rengi:)

lordufuk

lordufuk

Üye
Elbette takas et bence

Legendary.

Legendary.

Üye
Mantıklı :hmmm

SheFy

SheFy

Üye
1300TL lik yeni telefonun ustune 500TL joyup s3 almak mi sana nerden bak 300TL zarara ugratiyor nedi mantikli bunun?

• Beğen
Tepkiler: Polymath

pckobat_78

Üye
Lumia'yı satıp o şekilde almak daha mantıklı. Tutmadı diye bir şey yok aslında çok farklı 3-5 uygulama girerler markete ortalık karışır ondan sonra :)

Samet.25

s3 daha mantikli geliyo banada

kurd-0

Üye
geçen biri yazmıştı burda 1250 tlye alınacak en iyi tel l820 imiş tabi tabi senin halini bi görse almadan biraz araştıracaktin

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
mediamarkta gittim biraz kurcalayayim dedim 820'yi 2 dakika kullandim sonra biktirdi biraktim elimdekinin kullanisi bile daha rahat. O yuzden S3'u alin derim.

uMTOku

Üye
S3 alma telefon bir kere düşmedi yanları aşındı madem android alacaksın note 2 yada htc one serisinden al müzik indirmek için fildo video indirmek için Youtube downloader var şimdilik oyunlar 1 aya geliyor unlock yapılınca buna zaman veremem dediğin her şey olacak bekleyebilirsin ama S3 alma parana yazık
Sent from my Lumia 920 using Board Express

m542tf

m542tf

Üye
1250 tl lumia 820 ye aldın şimdi bunu 1350 tl lik s3 ile takas edeceksin ve üste 500 tl fark vereceksin bence bunun hiç mantığı yok

• Beğen
Tepkiler: Polymath
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Hocam kafana yatmadı ise bence al sonuçta telefoncu değilsin sen kar zarar hesabı yapasin. Sonuçta zevk için alıyorsak ve tatmin etmiyorsa hemen değiştir imkanların doğrultusunda.

caglar b

caglar b

Üye
keşke lumiayı araştırıp alsaydı

mmt1458

Üye
2.el temiz birşey bulursan takas da yapabilirsin yapan olur heralde

gkcll

gkcll

Üye
başlığın çok saçma tutulmadı değiştireceğim demen 4. çeyrekte 4.4 milyon satmış ve ve bu birincisi çeyrek te 5 milyonu geçeceği haberleri var ve senin o küçük eksikler APOLLO+ güncelleme si ile Microsoft halletmiş

besim.farhan

besim.farhan

Üye
biraz bekle derim ben kardeşim

pirenuri

pirenuri

Üye
500+1250=1750 şu anda s3 fiyatları 1300-1400 iyi düşünmeni tavsiye ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt