Lumia 820 inceleme fırsatı buldum ve...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 inceleme fırsatı buldum ve...
Bugün carrefourda 10dakika inceledim ve aşık oldum gerçekten elimde iphone4s olmasına rağmen stabilitesi iosla aynı internet hızı falan müthiş acaba nokiadanmı dedim gittim bide htc 8xi inceledim oda müthişti şu wpstore birazdaha gelişse direk geççem azcık param olsa direk wp geçerim 820nin tasarımı falanda müthiş ele tam oturuyo gerçekten alınası bir cihaz kamerasını incelemedim çok kamera kullanmadığım için ama cihaz benden 10/8 aldı o 2 puanda store için ama windows yine mükkemmeli başarmış

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Gerçekten öyle,kaliteli bir cihaz ve işletim sistemi olmuş,bende dün L920 yi inceledim harika:oke:

komando04

komando04

Üye
evet kardeşim kesinlikle mükemmel cihazlar Microsoft ve Nokia ikilisi mükemmel

Türk-X

Türk-X

Üye
Bence de wp8 iyi bir işletim sistemi ama wp alınacaksa kesinlikle Nokia olmalı

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce çok methettiler falan kulak asmadım bugün koskoca bi reklam vardı altındada lumia 820 bi dokunayım dedim performansına aşık oldum tasarımıda mükkemmelmmiş bunu görmeden 8xin tasarımına iyi derdim bu daha güzelmiş 8x bana biraz basit geldi tasarım ama windows muazzam

süper nova

süper nova

Üye
Daha önce çok methettiler falan kulak asmadım bugün koskoca bi reklam vardı altındada lumia 820 bi dokunayım dedim performansına aşık oldum tasarımıda mükkemmelmmiş bunu görmeden 8xin tasarımına iyi derdim bu daha güzelmiş 8x bana biraz basit geldi tasarım ama windows muazzam

Kara sevdaya tutulmuşsun :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Benimde bir sonraki telefonum ya Android yada WP olacak İOS sıkmaya başladı :hmmm

foreverthe

foreverthe

Üye
Uygulama olarak gelişse bende geçicem. Tasarımı filan bitiriyor beni :(

codblackops2

codblackops2

Üye
baya hoşuna gitmiş telefon galiba :)

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Öyle oldu gerçekten müthiş acaba 920 nasıl o yoktu :(

Kerim.

Kerim.

Üye
guzeldir ama market kotu:bilmm

CasuS_87

CasuS_87

Üye
bide ben inceleyebilsem şu lumiaları :) fikrim değişir belki :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt