Lumia 820 Güncelleme Geldi :)

Sponsorlu Bağlantılar

umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar - Hakkında - Telefonunuzu Sıfırlayın seçeneği ile sıfırlayabilirsin. Ama bu işlem öncesinde mutlaka şarjın en az %50 -%60 olsun

lebron06

Üye
tamam teşekkürler..

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
hayırlı olsun 820 kullananlara

braayn

braayn

Üye
geldi sonunda güncelledim restart ettim yedeklerimi kopyaladı her şey tıkırında bir güncellee bu kadar düzenli ve kordineli yüklenemezdi herhalde süpersin nokia & microsoft

efo81man

efo81man

Üye
arka plan rengi değiştirme geldimi?

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
yuklemeyi su an yaptım en azından 4 ten 2.30 a dustu diger klasörü

umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
henüz arkaplan değiştirme gelmedi. Sadece kapasite kontrol geldi gözle görebildiğimiz

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar bizim gözle gördüğümüz ufak tefek değişiklikler fakat 316 mbtı sanırım güncelleme bu boyut bu kadar büyük bir güncelleme bence gelecek olan asıl güncellemenin alt tabanı benim fark ettiğim değişiklikler

+ kapasite kontrolü
+ekran geçişleri yumuşamış
+wifi hızlı açılıyor
+ekran dokunmatiği biraz daha hassas olmuş
+kapasite kontrolü

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bizim gözle gördüğümüz ufak tefek değişiklikler fakat 316 mbtı sanırım güncelleme bu boyut bu kadar büyük bir güncelleme bence gelecek olan asıl güncellemenin alt tabanı benim fark ettiğim değişiklikler

+ kapasite kontrolü
+ekran geçişleri yumuşamış
+wifi hızlı açılıyor
+ekran dokunmatiği biraz daha hassas olmuş
+kapasite kontrolü

abi nasıl bir devrik cümle kurmuşum ben bile okuduğumu anlamadım :)

sebahattinART

sebahattinART

Üye
ben bu telefonu boşuna güncelledim ya. Kapasite kontrolü dön gidi dön ediyor. Kapatıp açtım halen dönüyor.

omerbn53

Üye
slm arkadaşlar lumia 820 güncelledim kapasite kontrolü çalışmıyor daire dönup duruyor çözümü yokmu arkadaşlar bir tek bendemi bu sorun var ?

omerbn53

Üye
yükledim fakat çalışmıyor yardım lütfen

smltrl

Üye
slm arkadaşlar lumia 820 güncelledim kapasite kontrolü çalışmıyor daire dönup duruyor çözümü yokmu arkadaşlar bir tek bendemi bu sorun var ?

Bende de dönüyor fakat dönerken ekranı sağa kaydırınca düzeliyor

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar bende kapasite kontrolü gayet iyi çalışıyor ama hafıza kartım yok bu sorun yaşan arkadaşlarda acaba hafıza akrtı olan veya olmayan varmı ? hafıza kartı olup sorun yaşayanlar hafıza kartını çıkartıptelefonu açtıktan sonra tekrar kapasite kontrolüne girip test edebilir mi acaba ?

test edip dönüş yaparsanız sevinirim.

Gerci 920de hafıza kartı yok onda da bu sorun yaşayan var sanırım siz yinede bir test ederseniz sevinirim

ferit.61

ferit.61

Üye
Cihazım 820 ve hafıza kartı da mevcut.
Çok şükür şimdilik sıkıntı yok kapasite kontrol konusunda...

Ama sorun yaşayanların en azından denemesinde fayda olabilir.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
ben denedim beyler hâlâ dönüyor. Beni düşündüren şey, herkese güncelleme aynı kalitede geldiğine göre bu sorunun herkeste olmamasının iki nedeni olabilir. Ya uygulama ve oyun fazlalığıdır, yada sorun yaşayan arkadaşların ortak bir uygulaması vardır ondan kaynaklanıyordur. Yoksa telefonlarımızda farklı olan başka bir şey var mı?

Benim yüklediğim uygulama sayısı 35
Oyun sayısıda 11 ve ahım şahım bir oyunda yok.

mavish74

Üye
22:30 itibariyle Lumia 820'lerede güncelleme geldi arkadaşlar. Şuan indiriyorum detayları paylaşacağım. :)

benim 820nin de versiyon numaraları aynı bu resimdeki gibi. fark yok. fakat halen daha kapasite kontrol çalışmıyor... :(

umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
Cihazı sıfırladıktan sonra aşağıdaki linkten önce bütün güncellemeleri yapmalısın, otomatik olarak kapasite kontrolün geldiğini göreceksin. Yada biraz daha sabredipyeni güncellemeyi bekleyeceksin. Ama bence cihazı bir sıfırlayıp bütün güncellemeri bir yükle hem cihazı tanımış olursun. Tabi aşağıdaki QR barkodlar içinde BarQR Scan uygulamasını yüklemelisin. http://www.maxicep.com/windows-phon...8-nokia-guncellemeleri-qr-kodlari-747887.html

mamba41

Üye
benim farkettiğim tek sey kapasite kontrol güzel olmus en azından motor kaputunu acabiliyoruz sistemin ama müdahale yine yok.. uygulama datalarını secerek silemiyoruz hepsini bir silmek istiyor simdi cerezler cookieleri silmek istersen oyunların datalarını neden silelim dimi.. bunun düzelmesi lazım her uygulamanın datası ayrı kontrol edilmeli

Lumia820

Lumia820

Üye
haritaları sd ye yükleyebilmek bayağı iyi olmuş

Üst Alt