Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia 820 Güncelleme Geldi :)
Sponsorlu Bağlantılar
umutgidik
Üye
Konu Sahibi
Evet haritalar malum çok yer kaplıyordu. Sd'ye yüklemek epey iyi bir gelişme. Darısını uygulamalar ve oyunlar içinde bekliyoruz
papakudioflu
Emekli Yönetici
Nokia wp'li lumialar icin yeni bazı özellikler geliştiriyor. Yakında ayrıntılarını paylaşırız. Ama arayüze cok güzel geliştirmeler eklenicek. Kapasite kontrol sadece başlangıç
umutgidik
Üye
Konu Sahibi
Abi sana canı gönülden katılıyoruz ve gelişmeleri dört gözle bekliyoruz
eyup ensar
Üye
Yahu bu kapasite kontrol daha düzeltilmedi Nokia böyle yarım yamalak güncelleme çıkarmazdı ne iş anlamadım.
Nokia wp'li lumialar icin yeni bazı özellikler geliştiriyor. Yakında ayrıntılarını paylaşırız. Ama arayüze cok güzel geliştirmeler eklenicek. Kapasite kontrol sadece başlangıç
geldi sonunda güncelledim restart ettim yedeklerimi kopyaladı her şey tıkırında bir güncellee bu kadar düzenli ve kordineli yüklenemezdi herhalde süpersin nokia & microsoft
Bende de sorun yok harika calısıyor. ama çok az bir fark var özellik olarak bu güncellemede sanırım bu bir alt yapı calışmasıydı. devamı gelecek gibi geliyor bana
alasulumurat
Üye
Uzun bir sureden sonra bu konuyu tekrar yukarıda görünce birden acaba yeni güncelleme mi geldi acaba dedim