Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayırlı olsun. o degilde sona kalan dona kalır olmayacak gibime geliyor. belki de lumia renk profilleri vardır güncellemede.içimden bir ses lumia920&620 güncellemesinden fazlası olacagını söylüyor bu güncellemenin.
umutgidik
Üye
Konu Sahibi
Saol Ali kemal Hocam, Şuan yükleme bitmek üzere. Detayları elimden geldiğince paylaşacağım umarım dişe dokunur değişiklikler olmuştur
BrahimOkumus
Üye
Dostum Banada geldi yukluyorum
umutgidik
Üye
Konu Sahibi
Hayırlı olsun dostum şuan çarklar dönmeye başladı hadi hayırlısı bakalım
drangela61
Üye
Lumia 820 kullanıcılarına hayırlı olsun merakla bu haberi bekliyorlardı
IVI-Elia
Üye
Lumia 820 kullanıcılarına hayırlı olsun...
byibo
Üye
inşallah işe yarar özellikler eklenmiştir en azından bekleyen insanlar için faydalı olmuş olur nokia nın biran önce yeni modeli olan lumialara özelliklede bu dönemde destek vermesi gerekiyor çünkü nokia kullanan herkes şirkete güveniyor benim düşüncelerim bu yönde..
csH
Üye
vatana millete hayırlı olsun
man20
Üye
gözünüz aydın
BrahimOkumus
Üye
umutgidik
Üye
Konu Sahibi
Resim nasıl ekliyoruz arkadaşlar? kapasite kontrol geldi ve diğer klasörü "sadece" 9 Megabyte (şükür)
BrahimOkumus
Üye
nereye ?
umutgidik
Üye
Konu Sahibi
Foruma resim eklicem ama nasıl yüklicez hangi resim paylaşım sitesine yüklememiz gerek dostum
BrahimOkumus
Üye
Bilgisayarda olmalısın.
Fotoğrafları internete yukleyıp
urlsını kopyalayıp mesaj yazdığın yerdeki resim ktusuna tıklayarak urlyi kopyalayacaksın bu kadar
umutgidik
Üye
Konu Sahibi
İbrahim tamamdır dostum yükledim, sen yükleyebildinmi güncellemeyi?
nanotex
Üye
Arkadaşlar lumia 920ye de güncelleme gelmiş
Şaka şaka Hayırlı olsun arkadaşlar
BrahimOkumus
Üye
L920 coktan aldı
Yukleniyor daha yeni başladım sarj yoktuda
papakudioflu
Emekli Yönetici
resim upload etmek için imgur uploader uygulamasını telefonunuza yükleyin çok basit