Lumia 820 Güncelleme Geldi :)

Sponsorlu Bağlantılar

umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır ali kemal hocam hemen yüklüyorum :) Şuan için gözle görülebilir bir hızlanma ve akıcılık var cihazda (psikolojik değil) :)Kapasite kontrol sorunsuz bir şekilde çalışıyor (3 saniyede daire açılıyor)Diğer klasörü 9,3 megabyte civarında. başkada benim görebildiğim bir fark yok :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gözünüz aydın arkadaşlar, geç oldu ama güç olmadı.
Güncellemeniz hayırlı olsun. :oke:

• Beğen
Tepkiler: umutgidik
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gözünüz aydın, hayırlı olsun.

• Beğen
Toros542

Toros542

Üye
bende yükledim :)nihayet

drangela61

drangela61

Üye
Geç olsun temiz olsun kapasite kontrolü sorunsuz çalışıyorsa sıkıntı yok L920 kullanıcıları için hafıza problemi olmasa da 820 kullanıcıları için büyük problem teşkil ediyordu..

• Beğen
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Hayırlı olsun :)
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

• Beğen
komando04

komando04

Üye
hayırlı olsun arkadaşlar

• Beğen
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
coktan yuklendıde fazla fark yok gıbı kullanarak gorecegız.bu arada sen telefonu kullanmıyomusun o hafıza nedir oyle :D

Lumiance

Lumiance

Üye
Moralinizi bozmak istemem beyler ama ilk yüklediğimde bende de sorunsuz çalışıyordu kapasite kontrolü :)

eSpi0n

eSpi0n

Üye
benim telefonda hiç bir değişiklik olmadı versiyon değişti ama kapasite kontrolü hala aynı ayarlara baktım yeni bir bölümde eklenmemiş yardım edin arkadaşlar :((

• Beğen
Tepkiler: csH

smltrl

Üye
Yükledim ve sürekli dönüyor kapasite kontrolü

Düzeltme: Sağa kayınca düzeliyor.

lebron06

Üye
arkadaşlar güncellemeyi yükledim ancak diğer klasörü hala 3 gb kapasite kontrolü falan geldi ama bununda düzelcegini zannediyordum sizdede öylemi yada nasıl düzeltirim bunu?

onursarii

Üye
arkadaşlar güncellemeyi yükledim ancak diğer klasörü hala 3 gb kapasite kontrolü falan geldi ama bununda düzelcegini zannediyordum sizdede öylemi yada nasıl düzeltirim bunu?

bende de 1.9 gb diğer klasörü ve silemiyorum yine. ne işe yaradı ki bu güncelleme?

serinaga

serinaga

Üye
Bende yükledim arkadaşlar sabahın köründe, 45-50 dk. sürdü güncelleme, nihayetinde az önce açıldı ve telefonumdan yazıyorum ...

umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi
coktan yuklendıde fazla fark yok gıbı kullanarak gorecegız.bu arada sen telefonu kullanmıyomusun o hafıza nedir oyle :D
Gereksiz uygulamaları yüklemiyorum. Toplamda kullandığım 10 Adet uygulama 4 oyun var :D

saynesim

saynesim

Üye
Hayırlı olsun lumia 820 kullanan arkadaşlara

• Beğen

lebron06

Üye

bu soruma cevap verebilecek yokmu arkadaşlar?

umutgidik

umutgidik

Üye
    Konu Sahibi

lebron06

Üye
nasıl sıfırlıycam_

Üst Alt