Lumia 820 Gelen Tüm Güncellemeler ve Bazı Sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

rejii

rejii

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 Gelen Tüm Güncellemeler ve Bazı Sorunlar
Arkadaşlar L820 Aldım Pişmanım Sistem ve Telefon Çok güzel Pişmanlığım L920 Almamaktan :( Telefonumu sıfırlamadan önce bir güncelleme Almıştım diye hatırlıyorum ve Güncelleme sonrası Mesajlarda Sesli Konuşarak Yazıya ÇEviren buton vardı, Telefonu sıfırladım ve güncelleme gelmedi taki Yeni Amber'e kadar Amber güncellemesi gelmeden kontrol ettim süreli fakat portico adlı bir guncellemeydi sanırım o yok gelmedi, şimdi telefonumda bazı eksiklikler hissediyorum Format Attım Ayarlar'a gelip ama Güncelleme Yine alamadım Amber Güncellemesini aldım hala Portico Almadığımı Düşünüyorum ve Amberde'de eksikler olduğunu biliyorum Çünkü gelen güncelemede Data Kont Özelliği var fakat benim telefonumda yok, Birde Video Cekerken Yakınlastırma olayıda yok Pro Cam Diye Bir ozellikle geliyormuş ki daha gelmemiş Kısacası TElefonumu nasıl Fabrika Çkıs Haline Getirebilirim ve Portico ve Amber Guncellemesini sorunsuz alırım yardımcı olursanız sevinirim (:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Güncelleme henuz tam olarak dagitilmadi. Bazi ozellikler bazi cihazlara eksik geldi. O yuzden ya guncellemenin tam olarak dagitilmasini bekleyeceksin ya da Nokia Software Udater for Retail uygulamasiyla bilgisayardan tam ozellikli guncellemeyi kendin yukleyeceksin.

rejii

rejii

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme henuz tam olarak dagitilmadi. Bazi ozellikler bazi cihazlara eksik geldi. O yuzden ya guncellemenin tam olarak dagitilmasini bekleyeceksin ya da Nokia Software Udater for Retail uygulamasiyla bilgisayardan tam ozellikli guncellemeyi kendin yukleyeceksin.
Anladım fakat dün gece Tuşlarla formatladım telefonu ve içine edildi telefonun :( servise Gönderdim Umarım ücret Söz konusu olmaz :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yeniden yazılım yükleyip verirler, ücretlik bir durum yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu sayede en guncel surum gdr2+amber de yuklenmiş olur. :)

osmanmert99

osmanmert99

Üye
amberide yüklerler sadece data sense gelmeyebilir.

Üst Alt