yaren_dede
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben satayım sana
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Ben satayım sana
Konunun özelden devam ettiği an
İkinci el alma işi tamamen şans, onu baştan söyleyeyim sanaBenim cihazımda ikinci el ve bir sürü sorunla uğraştım/uğraşıyorum fakat benim cihazımla aynı modeli kullanıp da hiç sorun yaşamayanlarda var. Ha, şöyle bir şey var; sıfır alıp da bir sürü sorunla uğraşabilirsin. Yani tamamen şans işi bu iş. Sırf Nokia için konuşmuyorum her telefon için geçerli bu söylediklerim. Benim sana tavsiyem sıfır al. İkinci el ile sıfır arasında şu sıralar çok büyük bir fark yok. Bugün mesela mediamarkt'ta tüm telefonlarda %30 indirim vardı. Bu tarz yerlerdeki indirimleri falan takip edersen çok hesaplı fiyatlara sıfırını alabilirsin.
Kutun içeriği standart olarak, cihaz + şarj aparatı ve usb kablosu + kulaklık + simkart için iğne + kullanım klavuzu şeklinde olur. Eğer google'dan kutu içeriği falan diye aratırsan bir sürü resim ve video çıkar. Oradan bak gör almaya gittiğinde karşılaştırmış olursun
Bir de bence bekle Lumia 925 sahneye çıkacak çok yakında. Belki fiyatı iyi gelir ve dizaynı falan beğenirsin onu alırsın
Evet acele etme tüm seçenekleri gözden geçir ve içine sinen telefonu al, kolay gelsin
İphonedan başka düşünme derim
Alma kardeşim ben pişmanım herşey eksik git samsung al htc al bunu alma yok şu zaman güncelleme gelecekte gelen güncelleme bile hatalı 8 aydır kullanıyor memnun değilim kamerası iyi sadece başkada bir şey yok arkadaşlarımın oynadıkları oyunları gördükçe pişman oluyorum adamların bıktığı oyunlar bile kaç ay sonra geliyor tabi sadece oyun olarak algılamamak lazım ama bir işe yaramaz
Arkadaslr yorunlar icin tesekkurler ama S4 mini aldim androidin cazibesine kapilip umarim pisman olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?