Lumia 800'le pc deki inerneti kullanmak mümkün...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 800'le pc deki inerneti kullanmak mümkün...
Arkadaşlar daha önce keşfeden oldumu bilmiyorum ama ben az önce farkettim ki Lumia 800 ü usb den pc ye bağladım data paketim bitti telefonun wifi'side kapalı konumdaydı ve ben nete girdim telden video izledim yine de tl düşmedi son yarım saattir bekledim belki tl düşebilir diye ama yarım saat oldu artık düşmez diye paylaşmak istedim.pc de zune yüklü ve teli takınca direkt açılıyor ve tatatatammm karşınızda pc internetini kullanan bir telefon...bu özellik htc one x de vardı ama ondada usb yi bağlayınca tek tek seçmek gerekiyordu ama caaaanım lumia da seçmece yok kesmece var geeeeeel vatandaş :yuruzune açık olmalı ama...

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Bilgisayar dibindeyken neden telefondan internete giresin ki :hmmm

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar dibindeyken neden telefondan internete giresin ki :hmmm

olaya bakış açına hayran kaldım doğrusu :kop: ama madem sordun söliyim ne zaman telefonu pc ye taksam maillerim geliyor takmadığımda mailllerim gelmiyor tabi data paketim olmadığı zamanlar ve wifi kPlı oılduğu zamanlardan bahsediyorum.yine böle oldu ve bende girdim. ayrıca işyernde wifi çok uzak ve kaçak göçek zor giriyorum pc den film falan izleyebilmek ızdırap oluyor ama bu keşiften sonra lumia üzerindeki TurkıshTV uygulamasındaki 6 tane hd kanalla sınırsız film keyfi olacak bilmem anlatabildimmi :naughty:

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
evet arkadaşım internete giriyo ama zunenin açık olması lazım yoksa girmiyo

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaş haklı aslında çok da önemli ve gerekli değil bir çok kişi için ama yinede güzel bir detay,teşekkürler.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
bunu bi yabancı bulsaydı flah haber olurdu eminim...

- - - Eklendi - - -

bunu bi yabancı bulsaydı flah haber olurdu eminim...

ecel54

ecel54

Üye
İnternet cafenin internetini böylece kullanabiliyorsun, ayrıca kablolu modemi olanlar için çok iyi :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ve bilgisayarı yatağına yakın olanlar için :D

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
bu konuda sevmediğim tek şey kabloyla bağlıyken markete girememek. girilseydi çok güzel olurdu

ecel54

ecel54

Üye
bilgisayardaki tarayıcïdan yükleyebilirsin uygulamaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...