Lumia 800 türkçe dil desteği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 800 türkçe dil desteği
Arkadaşlar ben yakında Lumia 800 alıcam ama türkçe dil desteklemiyo diye duydum . Eğer bu gerçekse ne zaman gelir türkçe desteği ve ben nasıl yüklerim ? Bu dil konusunda bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim çünkü her ne kadar ingilizce bilsemde yeterli olmaz ve uğraşamam yani bu nedir ne anlama geliyo diye . Ve ikinci sorum ise Nokia lumialara şarkı atmak , pc üzerinden uygulama yüklemek için falan hangi programı kullanmak gerekiyo ? Ben daha önce Microsoft zune hd kullandım ve bi marketplace hesabım var . Ayrıca zune adlı bi program kullanıyodum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
öncelikle telefonun için zune yeterli ve bir marketplace hesabın varsa ki bu yurtdışı yapılmıştır şu anda o hesapla türkiye markete giremezsin yeni bir live id ile telefonunu tekrar kaydetmen lazım ikincisi türkçe dil destegi tango güncellemesiyle wpye geldi bu günlerde yayınlanıyor bütün lokasyonlara gelmedi ama bugün yarın gelir

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Ben marketplace için bilgisayar bölge ayarlarımı Amerika yaparak girmiştim marketplace e . Şimdi demek telefonumdan o zune hesabımla giriş yapıcam .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt