Lumia 800 ne zaman gelecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semih3408

semih3408

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 800 ne zaman gelecek?
Lumia 800 almayı düşünüyorum. Sorularım var. Ne zaman gelir? Fiyat aralığı ne kadar olacak? Windows Phone'ye Adobe Flash desteği geldi mi?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Adobe flash artık mobil cihazlara destek vermiyor. Bütün siteler ve sistemler html5 e geçiyor. En geç haziran sonunda ve 1200 civarı bi ücrete gelecek.

semih3408

semih3408

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Rica ederim kardeşim.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Lumia 800 almayı düşünüyorum. Sorularım var. Ne zaman gelir? Fiyat aralığı ne kadar olacak? Windows Phone'ye Adobe Flash desteği geldi mi?

Haziran ayı gibi gelecek . Fiyatının 1000-1200 lira arası olacağını tahmin ediyorum . Abobe Flash artık öldü diyebiliriz onun yerine daha sağlam daha tasarruflu HTML5 var ve ondan daha iyi.

semih3408

semih3408

Üye
    Konu Sahibi
Ben şu anda C6-01 kullanıyorum. Flash lite 4.0 var. Çoğu siteden video açmıyor. HTML5'de böyle bir sorun olmayacak değil mi?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ie explorer 10 da html desteği çok daha iyi olacak.. Html5 e geçmeyen siteleri açmaz sadece..

semih3408

semih3408

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar sağolasın hocam

eRdaL.

eRdaL.

Üye
su anda html5 destekli sitede de acamadim windows phone 8 le cozulecegini soyledi arkadaslar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ie9 un html5 puanı düşük malesef ama wp8 ile 300 olacak o zaman sıkıntı yaşanmaz..

semih3408

semih3408

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 800, Windows 8 güncellemesini alacak mı? Bir de uygulama yönünden sıkıntı çekmeyiz değil mi? Symbian'daki en kötü şey uygulama kıtlığı. Sırf bu yüzden Android'e geçmeyi düşündüm ama nedense sevemedim gitti şu Android'i.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Alacak kardeşim. Uygulamada da oyunda da sıkıntı çekmezsin Nokia ve microsoft birçok firma ile anlaştılar ve ek olarak mağazada sadece nokia cihazlara yüklenebilecek uygulamalar olacak

semih3408

semih3408

Üye
    Konu Sahibi
Baya iyi o zaman. Geldiğinde fiyatıda uygun olursa alırız artık. Yardımların için sağol hocam, ellerin dert görmesin. İyi geceler :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İyi geceler kardeşim fiyatı tahminen söyledik fazla olursa zaten satmaz cihaz :)

umelikoglu

Üye
1200 civarı olursa kesin bir lumia 800 alicam

jdmsaint

jdmsaint

Üye
html ye geçtimi tüm telefonlar internetten video açarmı?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Html5 destekleyen telefonlar açar..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
html ye geçtimi tüm telefonlar internetten video açarmı?

Soyle ki; adobe firmasi mobil destegini biraktigini acikladi. Yani bundan sonra mobil flash player destegi vermeyecek yakinda butun siteler html5 e gecicegi icin tarayicilarda en onemli eklenti html5 destegi olacak. Zaten bir cok site gecti bile.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Soyle ki; adobe firmasi mobil destegini biraktigini acikladi. Yani bundan sonra mobil flash player destegi vermeyecek yakinda butun siteler html5 e gecicegi icin tarayicilarda en onemli eklenti html5 destegi olacak. Zaten bir cok site gecti bile.

Türk siteleri hariç :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt