Lumia 800 html5 performansi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serinaga

serinaga

Üye
samsung galaxy s2 de tarayici hizi gercekten cok iyi. Html 5 skoruda 390 :)

Arkadaşlar bence ölçülen o değerler tam anlamıyla gerçekçi değil. Ben görüp kullandığıma inanırım, şuan hem S2'yi hem de Lumia 820'yi kullanıyorum, tarayıcı hızı olarak görsel olarak gördüğüm ve elde ettiğim sonuç ise Lumia 820 S2'den kat be kat daha hızlı, bunu rahatlıkla söyleyebilirim ...

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Arkadaşlar bence ölçülen o değerler tam anlamıyla gerçekçi değil. Ben görüp kullandığıma inanırım, şuan hem S2'yi hem de Lumia 820'yi kullanıyorum, tarayıcı hızı olarak görsel olarak gördüğüm ve elde ettiğim sonuç ise Lumia 820 S2'den kat be kat daha hızlı, bunu rahatlıkla söyleyebilirim ...

ölçülen değerler doğru , yalnız siz tarayıcı hızını olctugunu zannediyorsunuz. html5 testi sadece tarayıcının html5 görevlerinin ne kadarını yapabileceğini ölçer . eğer dediğiniz gibi gerçekçi bir test olmasaydı ; verilen puanlama değişkenlik gosterirdi , ben ne zaman bu testi yapsam 434 puan ve 3 bonus puan alıyor telefonum ; buda testin doğruluğunu ispatlar. Ama dediğim gibi tarayıcının hızını olcmez bu test , dosya yulkleme , dosya indirme , bazı sitelerde flaş tarzı oyunlar oynama gibi yeteneklere puan verir....

katil_197

katil_197

Üye
lumia 920 de 320 çıkıyor

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Arkadaşlar Wp8 ailesi tamamen ie10 kullanıyor.
Windows 8 de de zaten İE10 320 # Wp8 İE10 da 320.
Ancak Wp7 ailesi şuan İE9 tabanını kullandığından İE9 gibi html testleri düşük olacaktır.

Zira ben webtasarımcıyım. HTML5 i öyle şuan aman amanda kullanmıyorum. Yapılan Wp7 güncellemelerinde İE10 tabanının gelceğini düşünüyorum.
HTML5 sık kullanılmadan Güncelleme gelir merak etmeyin.

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
320 yazıyo galiba o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...