Lumia 800 html5 performansi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ali.cooper

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 800 html5 performansi
Cihazimin html5test.com sitesindeki skoru 138. Bu skor kullandigim tum cihazlardaki en dusuk deger. Tarayici perfonmasimi artirmamin bir yolu varmiydi?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
cok onemli mi o skor. Tarayiciyi kullanmanda bir sorun oluyor mu. Cok onemliyse uc browser var 294 puan aliyor. Veya nokia xpress tarayici var 240puani var.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Lumia 920imde 320 gösteriyor sizce nasıl :hmmm

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Android 560 htc EVO

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Yalandan kim olmuş dimi :)

mesutgaga

mesutgaga

Üye
ölünse süper olur

ali.cooper

Üye
    Konu Sahibi
cok onemli mi o skor. Tarayiciyi kullanmanda bir sorun oluyor mu. Cok onemliyse uc browser var 294 puan aliyor. Veya nokia xpress tarayici var 240puani var.
Tabiki sadece skoro bakmiyorum. Ama tarayicimin hizinin rakip bir cok telefondan yavaş oldugunu goruyorum.

seydi53

Üye
Tabiki sadece skoro bakmiyorum. Ama tarayicimin hizinin rakip bir cok telefondan yavaş oldugunu goruyorum.

Rakip derken? Alt tarafı telefon işte alıp kullanıyoruz. İşimizi görüyoruz.:)
Ayrıca Bende de lumia 900 var, hiç hız testi yapmayı düşünmedim, gayet de memnunum.
Nokianın bir çok kazığı oldu, ( en son wp7.8 gelecek dediler wp8 i çok gördüler) ama yine de nokiadan vazgeçemiyor insan

ali.cooper

Üye
    Konu Sahibi
Rakip derken? Alt tarafı telefon işte alıp kullanıyoruz. İşimizi görüyoruz.:)
Ayrıca Bende de lumia 900 var, hiç hız testi yapmayı düşünmedim, gayet de memnunum.
Nokianın bir çok kazığı oldu, ( en son wp7.8 gelecek dediler wp8 i çok gördüler) ama yine de nokiadan vazgeçemiyor insan
samsung galaxy s2 de tarayici hizi gercekten cok iyi. Html 5 skoruda 390 :)

Topal Pire

Topal Pire

Üye

Orası tarayıcının yavaş veya hızlı olduğunu göstermiyor. Tarayıcının desteklediği şeylere göre puan veriyor.

IVI-Elia

Üye
Tamam yaratıcın biraz yavaş olabilir ama bekle ykında üçüncü parti tarayıcılar çoğalır.mozilla chrome vs. Sen de yıuklersin

Placebo-

Placebo-

Üye
L920'de 360 iken puan, L820'den neden bu kadar düşük?

Toros542

Toros542

Üye
L820 nin puani kac?test eden varmi acaba

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Yapmış olduğunuz test tarayıcının hızı ile alakalı değildir. Html5 testi yalnızca cihazınızda bulunan html5 tarayıcı sının yapabileceği işlemlere puan verir. Hız olarak kafanıza takılacak bir durum yok merak etmeyin....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...