lumia 800 ekran kirildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
lumia 800 ekran kirildi
Arkadaşlar 800 un sol alt kosesi catladi
Servis 420 tl istiyor ekran icin
Yok mu bunun mantikli bir caresi
420 tl verecek imkanim yok cunku

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hangi servise verdiniz?

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
mersinde nokia servise sordum
Ankarada fiyat degişirmi ki

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Acele etme. Cihazin durumu ne ekran mi kirildi yoksa cami mi.

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Sanirim sadece cam kirildi
Cunku telefonu kullanabiliyorum
Dokunmatiginde bir sorun yok

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sadece camı kırılmış o zaman ama telefon ülkemizde satılmadığından pahalıya geliyor sanırım çok para ya.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben sana bu aksam ya da yarin sabah soylerim fiyatini.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekran,cam ve dokunmatik butun olarak degistigi icin fiyati biraz tuzlu. İscilik dahil 320tl'ye orjinal olarak yaptirabiliriz. Veya biraz daha bekle o sekilde kullanabilirsen bir kac aya duser bu fiyatlar.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ekran,cam ve dokunmatik butun olarak degistigi icin fiyati biraz tuzlu. İscilik dahil 320tl'ye orjinal olarak yaptirabiliriz. Veya biraz daha bekle o sekilde kullanabilirsen bir kac aya duser bu fiyatlar.

çok para be abi :hmmm

n000k

n000k

Üye
bencede biraz daha bekle..şuan için bir sorun teşkil etmiyorsa.. lumailar türkiye ye gelince cam değişimi 120 liralara kadar düşebilir..ali kemal abinin dediği gibi bekle derim bende..

n000k

n000k

Üye

aman abi niyetlenmeyelim başımıza gelmesin sonra Allah korusun :sukur:
lumia 800 ile n9 aynı yapıda ya bence ondan merak etmiştir arkadaş için :D hemen kötüye yorma!! bi kurşun döktür nazar değmesin N9 una!! geçen N9 un beyazını gördüm bimekste şahane duruyor yaw.. lumai920 gelsin beyaz alıcam karar verdim ..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
lumia 800 ile n9 aynı yapıda ya bence ondan merak etmiştir arkadaş için :D hemen kötüye yorma!! bi kurşun döktür nazar değmesin N9 una!! geçen N9 un beyazını gördüm bimekste şahane duruyor yaw.. lumai920 gelsin beyaz alıcam karar verdim ..

şimdiden hayırlı olsun ama N9 ile lumia800 ekranı aynı değil .

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt