Ben sana bu aksam ya da yarin sabah soylerim fiyatini.
Saygılar abi 
Ekran,cam ve dokunmatik butun olarak degistigi icin fiyati biraz tuzlu. İscilik dahil 320tl'ye orjinal olarak yaptirabiliriz. Veya biraz daha bekle o sekilde kullanabilirsen bir kac aya duser bu fiyatlar.

çok para be abi![]()
bencede biraz daha bekle..şuan için bir sorun teşkil etmiyorsa.. lumailar türkiye ye gelince cam değişimi 120 liralara kadar düşebilir..ali kemal abinin dediği gibi bekle derim bende..Ekran,cam ve dokunmatik butun olarak degistigi icin fiyati biraz tuzlu. İscilik dahil 320tl'ye orjinal olarak yaptirabiliriz. Veya biraz daha bekle o sekilde kullanabilirsen bir kac aya duser bu fiyatlar.
O da bana yani can. Ekranin gelis fiyati 168$.

Sen için söylemiyorum abi genel anlamda yani bi kaza bela olsa Allah korusun baya masraf![]()
Cunku cihazin resmi olarak satisi yok ve yedek parcalari da getirilmiyor.
aynen abi malesef..

Dur yahu acaba n9 ekrani kac lira![]()

lumia 800 ile n9 aynı yapıda ya bence ondan merak etmiştir arkadaş için
aman abi niyetlenmeyelim başımıza gelmesin sonra Allah korusun![]()
hemen kötüye yorma!! bi kurşun döktür nazar değmesin N9 una!! geçen N9 un beyazını gördüm bimekste şahane duruyor yaw.. lumai920 gelsin beyaz alıcam karar verdim ..lumia 800 ile n9 aynı yapıda ya bence ondan merak etmiştir arkadaş içinhemen kötüye yorma!! bi kurşun döktür nazar değmesin N9 una!! geçen N9 un beyazını gördüm bimekste şahane duruyor yaw.. lumai920 gelsin beyaz alıcam karar verdim ..