Öneri Lumia 735

Sponsorlu Bağlantılar

manax

manax

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 735
Arkadaşlar cihazı yaklaşık bir aydır kadar zamandır kullanıyorum telefonu beğendim yalnız birkaç sıkıntılı noktası var . Navigasyonu herkes güzel iyi çalışıyor diye bahsedilmesine rağmen bende navigasyon bulunduğum sokağın 4-5 sokak ötesinde gösteriyor. Benim için başka bir sıkıntı ise şarj . %100 batarya ile yaklaşık 4 saat sadece whatsapp kullanırken tum şarjım bitiyor 8.1 kullanıyorum 10 güncellemesi yaparsam düzelir mi yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Yeni güncelleme yapmayı denemeniz oldukça mantıklı.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Şarj Olayı Yazılımsal Görünüyor O Kadar Çabuk Bitmemesi Lazım. Ayrıca Haritadaki Sapma Sanırım 3G İle Alakali Çoğu Marka 1 Kmye Kadar Sapma Yapar Diyor Eğer Sapma Yapmasin Diyorsan Kapat Mobil Veriyi Sapma Yapmaz Konum BUlma Dişarida Kolay Olur Ama Evin İçinde Konum Sapıtır Normaldır.Windows 10 u Yükleme Cihazi Sıfırla NSU İle Aynı Yazılımı Tekrar Yüklesin 3G yi Kapat Kullanmıyorsan 2Gyi Kullan Devamli

manax

manax

Üye
    Konu Sahibi
Garantiye vermeyi düşünüyorum daha kolay olur benim açımdan teşekkürler
Yeni güncelleme yapmayı denemeniz oldukça mantıklı.
8.1 update 2 kullanıyorum wp 10 tamamlanmadan kullanmaktan yana değilim yazılım güncel

serifmstf

serifmstf

Üye
bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum 735 i.fakat benim şarjla hiç bi sıkıntım yok,hiç elimden bırakmasam bile akşama kadar gidiyor .benim cihazda w10 insider yüklü biraz kasılma var.biraz sabredersen w10 güncellemesi gelecek belki ozaman düzelir.insider i yüklemeni tavsiye etmem bu arada çok sıkıntı var