turbocore35
Üye
OLabilir .hem Nokia Shop üzerinden istekte bulunursam daha etkili olur
.OLabilir .hem Nokia Shop üzerinden istekte bulunursam daha etkili olur
.OLabilir ..
sen Nokia shopa verme kardeşim direk sen kendin kargo ile İstanbul teleserviceye gönde şikayetlerini kağıda yazzıphem Nokia Shop üzerinden istekte bulunursam daha etkili olur
kargo ile dahada uzuyor işlem .sen Nokia shopa verme kardeşim direk sen kendin kargo ile İstanbul teleserviceye gönde şikayetlerini kağıda yazzıp
.Be 10 günde telefonu değiştirdim ve kendim kargo ile ylooadım bvir günde teleserviceye ulşatı.kargo ile dahada uzuyor işlem ..
o sizin şansınıza diyorum .Örnek Belge Ben kendimde olmayan sorunları bile uyduydum cihaz değişit ve aynen bu metinle gönderdim telefonu:
Cep Telefonu:Nokia Lumia 920
İsim-Soyadı:xxxxxxxxxxx
Telefon Numarası:xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
E-Mail:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Adres:xxxxxxxxxxxxxxx
IMEI NO:3541xxxxxxxxxxxxxxxxx
Telefonumla Gönderdiğim Aksesuarlar:
Sim Kart Tutucu:
Şarj Cihazı Ac-16e:
Telefonumun Sorunları:
Telefonumu şarj ettiğimde hem şarj cihazı çok ısınıyor ve uzun sürede şarj oluyor hemde cihaz şarj olurken aşırı derecede ısınıyor.Telefonu 5 dakika hiçbir uygulamayı aynı anda açmayıp tek internette wifi ile dolaştığımda veya 5 dakika oyun (temple run) oynadığımda kısa sürede telefon aşırı derecede ısınıyor.
Ekran çerçevesinin kenarları boşlukta kalıyor,ekranın olduğu sol üst kasa esnemiş ve bastırınca mekanik ses geliyor.
Şarj soketinde sorun var şarj cihazı zor çıkıyor ve şarj cihazını taktıktan 10sn. sonra telefonun şarjı dolmaya başlıyor.
Sim kızağına sim taktığım yer esnemiş ve sim kartı taktığımda kendiliğinden çıkıyor ve sim kartını algılamıyor.
Konuşma yaparken karşı tarafın sesi cızırtılı geliyor.
Dokunmatik ekran bazen algılamıyor ve ekran titremesi oluşuyor.
Ekran aydınlatmasından sarımsı ışık geliyor ve tuşlardan ışık sızıyor.
Müzik dinlerken hoparlörden cızırtılı ses geliyor.
Kulaklık algılamıyor.
Konuşurken karşı tarafa ses gitmiyor.
Batarya kısa sürede bitiyor.
Şikayetlerimin doğrultsunda teleservice cihazımı onardığını düşünerek bana gönderdi. Telefonumu 1-2 gün kullandım, yine ısınma problemleriyle karşı karşıyayım. Teleservice'nin önerdiği ancak 1-2 uygulamayı birlikte çalıştırın şeklindeki sözüne gülemeden edemiyorum. Yani bana çözüm olarak bu telefonun ancak 1-2 uygulamayı aynı anda çalıştırabileceğini söylüyor. Yani birşey diyemiyorum artık.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız920'de ancak 1-2 uygulamayı aynı anda çalıştıramıyorsa Nokia dükkanını kapatsın demek geçiyor içimden. Telefonu birçokLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıznın diğer serileri ile karşılaştırdım böyle bir kısa sürede ısınma olayı yok. Lütfen şikayetimi ciddiye alıp dikkatli bir şekilde çözüm üretmelerini bekliyorum. 3. defa aynı şikayetten gönderiyorum.Eğer düzelmiyorsa telefonumun değişimini istiyorum.
NOT:KESİNLİKLE TELEFONDA AYNI ANDA BİR İKİ UYGULAMA DAHİ ÇALIŞTIRMIYORUM.İNETRNETE BAĞLANDIĞIMDA HİÇBİR PROGRAM AÇIK DEĞİLKEN KISA SÜREDE ISINIYOR.
Be 10 günde telefonu değiştirdim ve kendim kargo ile ylooadım bvir günde teleserviceye ulşatı.
.Üçüncü gönderdim değiştirdiler ve benim yazdığım şeyleri arıza bilgilerie yazmadılar swap kapak diye bri not düştüler saece ve cihaz komple değişti.o sizin şansınıza diyorum ..
olabilir şans .Üçüncü gönderdim değiştirdiler ve benim yazdığım şeyleri arıza bilgilerie yazmadılar swap kapak diye bri not düştüler saece ve cihaz komple değişti.
.Hemde aldığım cihaz ikici el di çizik içindeydi 700 tl yde alım sıfırladım.olabilir şans ..
bizim burda bazıları 2. el alıyor kendi bozuyor sıfırlatıyor ama haksızlık oluyor birazda .Hemde aldığım cihaz ikici el di çizik içindeydi 700 tl yde alım sıfırladım.
.her yolu dene kardeşim .O zaman bende direk teleserviceye göndereyim
.her yolu dene kardeşim ..
o pil tasarrufu modunda oluyor .Telefonun sensörlerinde de problem var galiba Windows tuşlarının ışıkları güneş altında da en son parlaklıkta karanlıkta da en son parlaklıkta hiç parlaklığı azalmıyor
.İndiragandi Çakalll .yok yok bozuk![]()
. sen onada bozuk de hatta ekleme yap ekran bazen çizgiler geliyor de ne zaman gidiyon .
.İndiragandi Çakalll .. sen onada bozuk de hatta ekleme yap ekran bazen çizgiler geliyor de ne zaman gidiyon .
.
ter oldugu zaman sistemde bir sorun oluyor işlemiyor bendede 1020 de terliyken konuşunca silmeden ekran gelmiyor .ama şu bir gerçek ekran dokunmatiği ara ara işlemiyor
.
