Lumia 710 ve 800'e Hotspot Desteği Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 710 ve 800'e Hotspot Desteği Geliyor
[h=2]Nokia'dan Lumia 710 ve 800, Hotspot özelliğinin olmaması nedeniyle oldukça eleştirilmişti. Windows Phone 7.5 Tango güncellemesi ile birlikte artık interneti paylaşmak mümkün olacak.[/h]
Nokia'nın Lumia serisi 800 ve 710 modellerinin Hotspot özelliğinin olmaması nedeniyle bazı eleştiriler aldığı biliniyor.Bu eleştirileri yapmakta insanların haklı olduğunu da rahatlıklasöyleyebiliriz çünkü Windows Phone 7 Mango güncellemesiyle birlikteneredeyse her Windows Phone tabanlı akıllı telefon bu özelliğe sahipolmuştu.Nokia'nın zararın neresinden dönersek kardır düşüncesiyle hareket ettiği ortada. Windows Phone 7.5 Tango güncellemesi yüklendiğinde artıkLumialar daha paylaşımcı olacak. Yani internetlerini paylaşabilecekler.Güncellemenin ne zaman geleceği ise henüz bilinmiyor.

kaynak:SDN

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
haber sdn de yeni mi yayınlandı bilmiyorum ama bu haberin konusunu yaklaşık olarak bir ay önce eski bölümde açmıştım tabi wp bölümü oluşturulurken giden konular arasında kalmış tekrar paylaşman iyi olmuş eline saglık teşekkürler

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
​sdnde yeni gördüm burda bulamayınca yayınladım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
​sdnde yeni gördüm burda bulamayınca yayınladım

iyi olmuş eline saglık ama benim merak ettigim sdn bizi bir ay geriden mi takip ediyor bu konuyu ben bir ay önce açmıştım sdn deki yayın tarihine bir bakarmısın sana zahmet

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
eline sağlık :tşk:

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
​sdn in doğal hali bu abi

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Adamlar genelde windows phone ve nokia ile ilgili İYİ haberleri hep 1 ay geciktiriyor. Bunu bir tek onlar değil çoğu türk sitesi yapıyor. Bu nedenle windows phone için yabancı kaynakları takip etmek gerekecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt