Candybar Tasarımlı Windows 10 Mobile Akıllı Telefon Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Candybar Tasarımlı Windows 10 Mobile Akıllı Telefon Geliyor
Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows 10 Mobile platformu görünüşe bakılırsa klavyeli tasarıma sahip yeni bir akıllı telefona kavuşacak. Çin merkezli yeni bir OEM olan Keyever adlı firma candybar formatında bir Windows 10 Cep telefonu üzerinde çalışıyor gibi görünüyor.

http://www.maxicep.com/microsoft-20...-redstone-2-guncellemesi-sunmaya-hazirlaniyor
Microsoft, 2017 Nisan ayında Surface Phone ve Redstone 2 Güncellemesi Sunmaya Hazırlanıyor


Firma, Çin sosyal paylaşım sitesi Weibo üzerindeki sayfasında paylaştığı görsellerle ilk klavyeli tasarıma sahip Windows 10 Mobile akıllı telefonu da ortaya çıkarmış oldu. Görsellerde bu yeni Windows 10 Mobile akıllı telefonun özelliklerine de yee verilirken, akıllı telefonla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Keyevertarafından üretilen ikinci veya üçüncü akıllı telefon olduğu tahmin edilen klavyeli Windows 10 Mobile akıllı telefonun 3.5 inç büyüklüğünde, qHD çözünürlükte ve 314ppi piksel yoğunlukta bir ekranla gelecek. Qualcomm'un Hexa-core işlemcili Snapdragon yonga setine sahip olacağı belirtilen bu yeni akıllı telefonun 3.000 mAh bataryası ile oldukça uzun bir pil ömrüne sahip olacağı düşünülüyor.



Tabi ki bu telefonun sıra dışı özellikleri olarak T9 Klavye ve diğer tuşları ile fiziksel kamera tuşu öne çıkıyor. Keyever Windows 10 Mobile akıllı telefon ayrıca dual sim desteğine ve Göz Atma Ekranı (Glance Screen) özelliğine de sahip. Henüz kesin olmamakla birlikte Windows tuşuna entegre parmak izi okuyucu özelliğinin de olduğu belirtilen telefonun kurumsal tüketicilere hitap edeceği belirtiliyor.

Bu cihazın gerçek olup olmadığı henüz bilinmiyor. Fakat Microsoft'un verimliliğe odaklandığı bu dönemde böyle bir akıllı telefonun Çin'deki özellikle orta yaş üzerindeki çalışanlar tarafından tercih edileceği iddia ediliyor.
Candybar Tasarımlı Windows 10 Mobile Akıllı Telefon Geliyor
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bu Saatten Sonrada Klavyeli Ne Bileyim
 


Üst Alt