lumia 620 ve 920 güncelleme geldi

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye

Rica ederiz. Şöyle anlatayım, öncelikle gdr nedir; GDR açılımı "General Distribution Release" Genel dağıtım sürümü demektir, bir nevi microsoft tarafından tüm modeller için sunulan güncellemeye verilen isimdir. Hatırlarsanız geçen aylarda microsoft tarafından tüm modeller için genel olarak güncellemeye sunulan Portico(gdr1) genel olarak dağıtılan sürümdü. Portico'dan sonra Microsoftun wpblue öncesi yayınlayacağı güncellemelere verilen kod sıralaması GDR2 ve GDR3 diyebiliriz.

Tam olarak haberi hatırlayamadım ama HTC Tiara için sızdırılmış bir gdr2 güncelleme haberi yapılmıştı.

Nokia'nın kendi uygulamalarını ve özelliklerini sağlıklı bir şekilde çalıştırılabilmesi için ve iyileştirme amaçlı sunmuş olduğu yazılım sıralamasına PR1.1, PR2.0 diyebiliriz.

PR2.0 ile gelecek özellikler için kısa bir video paylaşayım.

[video=youtube;u03cilnw0kI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u03cilnw0kI[/video]

açıklamalar için teşekkürler abi ağzına eline sağlık

savaronajointed

savaronajointed

Üye
Yokmu
Sent from my Lumia920 using Board Express

savaronajointed

savaronajointed

Üye
Başka bir değişiklik
Sent from my Lumia920 using Board Express

ÖEY

ÖEY

Üye
güncellemeyi yapınca kapasite kont. diye geliyor. içine girince başlıyor dönmeye ama hiç durmuyor nedenini bilen var mı
Bende de aynısı mevcut ama ben artık kendi haline bıraktım :) İleride bir gün Nokia sesimizi duyup bir güncelleme yayınlar belki de düzelir :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bu güncellemeyi nasıl kaldırırım biliyormusun.
posta kutun dolu cevap veremiyorum ayarlardan cihazı sıfırla sonra bütün güncellemeleri yap herşey düzeliyor. bir de tam sorunsuz olsun istiyorsan sıfırladıktan sonra e postanı girdikten sonra sıfırdan başlat önceki yedekten değil...

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
820 için güncelleme kaldırıldı dedi biri öyle bir durum yok dimi
Üvey evlat olmak istemeyiz
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Arkadaşlar ben guncellemeyı aldım sankı tlf yavaşladı ağır çalışmaya başladı ya sızdede oylemı ? menu gecıslerı yavasladı duraksıyo arada

erknlmn

erknlmn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben guncellemeyı aldım sankı tlf yavaşladı ağır çalışmaya başladı ya sızdede oylemı ? menu gecıslerı yavasladı duraksıyo arada
bende öyle bi sıkıntı yok şu an için

nofear3458

nofear3458

Üye
Arkadaşlar ben güncellemeyi alamadım güncelleme görünmüyor.ayrıyetten mağaza güncellemelerininde otomatik olarak bildirimi gelmiyor.mağazada uygulamayı açtığımda ancak ozaman güncelleme seçeneği çıkıyor.cihazı servise yollamıştım ondan sonra böyle oldu,daha önce sorun yoktu.iki kere 1232.5957.1308.0002 sürümünü flaşladım ama aynı sorun devam ediyor.yeni konu açmiyim dedim yardım ederseniz sevinirim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar ben güncellemeyi alamadım güncelleme görünmüyor.ayrıyetten mağaza güncellemelerininde otomatik olarak bildirimi gelmiyor.mağazada uygulamayı açtığımda ancak ozaman güncelleme seçeneği çıkıyor.cihazı servise yollamıştım ondan sonra böyle oldu,daha önce sorun yoktu.iki kere 1232.5957.1308.0002 sürümünü flaşladım ama aynı sorun devam ediyor.yeni konu açmiyim dedim yardım ederseniz sevinirim.

Flaşlama işleminden sonra güncellemeler 10-15 gün kadar gelmeyebiliyor.
Daha sonra kendiliğinden birden gelmeye başlıyor.
Ben Portico'yu flaşladıktan sonra 10 gün kadar güncelleme gelmemişti.

nofear3458

nofear3458

Üye

Flaşlama işleminden sonra güncellemeler 10-15 gün kadar gelmeyebiliyor.
Daha sonra kendiliğinden birden gelmeye başlıyor.
Ben Portico'yu flaşladıktan sonra 10 gün kadar güncelleme gelmemişti.
inşallah düzelir ama öyle olsada bi mantığa sığdıramadım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Zaten açıklanabilir bir durum değil ama inşallah düzelir.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lumia 620 kaçyıl boyunca destek ve güncelleme alacak acaba

Üst Alt