Benide gece gece uardı telefon büyük bir hışımla daldım güncellemeye şak diye güncelledim lakin hayal kırıklığı

Sizdede varmı bilmem ama telefon bu güncellemeden sonra aşırımı aşırı ısınmaya başladı ( not daha önceki güncelleme ve aldığım 6 aydan beridir bu telefonu ilkez ısınırken gördüm oyun falanda oynarken bu kadar ısınmıyordu şimdi kapatıp buz dolabına koydum bi -20 yi yesin kendine gelir

bu arada gerçekten tek kapasite olayı var gerisi boş işler zaten nokia güncellemesi ne bekleye bilirizki microsoftu beklicez artık..
inşallah yeni sürümde şu hatalar giderilir ;
1. NFC Den video yollama olmamı çok büyük eksik veya bluetud ile.. bilmem farkındamısınız video bunlarla gitmiyor.
2. wifi üzerinde kendimiz ip adresi ve dns ekleye bilmeliyiz..
3. Tabiki günümüz şartlarında görüntülü konuşma.
4. facebook ve benzeri sitelere video + resim yükleme.
5. Alarım çalarken biri aradığında alarımın devre dışı çıkmasını önleme ( çoğunuz bunu görmemişinizdir.)
6. Alarım çalarken yani örnek 7:30 geldi çalıyor birde 7:45 şimiz var 7:30 u kapat demediğinizde malesef 7:45 devreye girmiyor yani çalmıyor. ( bunada pek dikkat etmemişinizdir.)
7. Telefon kapalı iken alarım çalsın artık.
8. İstenmeyen numaraları engellesek fena olmaz kara liste gibi.
9. Ana ekranın pil göstergesinde ve ana menüdeki o Yarım santimlik boşluğu benim gibi simetri manyağı olanlar görmüştür sanırım onuda düzeltmeleri gerek ana ekran çok gözüme batıyor.
10. Tuş kilitli iken artık ekrana 2 kez tıkladığımızda ekran ışıkları yanı varsin yan tuş bu gidişler fazla dayanmaz.
11. Tema olayı gelsin ne bu böyle sadece renk değiştirmek bize yetmiyor.
12. Saatin oraya dokunduğunuzda şebeke çekimi wifi gösterge yerleri falan var bilirsiniz oradan dielim wifi açık ona bastığımda wifi ayarına girelim bir nevi kısa yol..olsa iyi olur.
13. Facebook sohbet olayı malumunuz Çoğunuz dikkat etmemiştir Microsoft hesabınız üzerinden sohbeti açıyor yani çalışma mantığı Bir adet Ms hesabı oda malum telefonu kurarken girdiğimiz ve format atana kadar değişmiyor o değişsin örnek Ms hesabınız
[email protected] buraya kadar normal diyelim 5 tane farklı facebookunuz var bazen sohbet gıcıklık edip 4 hesapta açılıyor birinde gıcıklık olsun diye açılmıyor bununda sebebi MS hesabından kaynaklı yani 5 farklı Facebook sohbeti aslında 1 tane Ms hesabı üzerinden yapıyor

sohbette hata alan varsa ms hesabından girip Facebook sohbeti aç desin uygulamaya izin versin yada ordan facebook hesabını eklesin açılır

14. Video Oynatım ve son oynatılan bölümü bizi yakacak cinsten düşünsenize bir +18 video izledik ve telefondan sildik ama orda sırıtıyor örnek 50 video izledin yandın abi silene kadar tek tek imanın gevrer çoğu yerde toplu seçim ve toplu silme yok resimlerde bile tek tek işaret koyuyoruz..
15. Telefonun ana ekranını tam yayılsın yani dar duruyor üst tarafta zaten yarım cm boşluk var yanlardada yaklaşık 4 milim kadar var toplam 8 milim eder yarım santimden fazla 1 cm yakın bu daha iyi görüntü demek bence bunu yapmaları gerek.
16. Video çekiminde Zoom olmalı olmazsa olmaz.. videolarda alt yazı gibi şeyler olmalı ve bir kaç video içeriği eklenmeli ne bileyim mesela videoyu paylaş , yolla gibi sadece ekran genişlemesi var klasik bişi yani..
17. Ayarlar bölümü yani ana ekranı yana çektiğmizde açılan tüm yüklü ve ayarların olduğu yer orası çok karışık uzadıkca uzuyor orayı kullanıcılara açsınlar yani kendimiz klasör oluşturup düzenleme yapalım biz katogori yapıp o bölümü halledelim..
18. Fotoğraf düzenleme yeri genişlemeli yani daha fazla içerik sonuçta Windows kullanıyoruz hani Paint gibi bişi olsun kardeşim resmi boyayalım kırpalım var kırpma ama içerik az..
19. ana ekran arka plan resmi koyalım kim istemez demi sadece kilit ekranı ile olmasın hareket etsin kilit ekrenı ne bileyim efekt falan olsun yani demi..
20. Ana ekrandaki kutucukların boyutlarınıda biz şekillendire bilelim yani ne öle 3 4 seçenek sunulmuş belki ben kare sevmiyorum? belki ücgen belki dikdörtgen belki yuvarlak seviyorum değilmi olsun yani..
21. Daha eksik çok ama sıkıldım hatalarıda çok yani çok kurcaladığım için 100 den fazla hata bug sayarım gerçekten sıkıldım..