csH
Üye
yeni bi güncelleme gelince sorun çıkarmaz dimitelefonu yerden yere vurdum.keşke ben vurulaydımda o kahreden sonu görmeyeydim
kan davası oldu artık
- - - Eklendi - - -
demek istediğim sabır arkadaşlar
yeni bi güncelleme gelince sorun çıkarmaz dimitelefonu yerden yere vurdum.keşke ben vurulaydımda o kahreden sonu görmeyeydim
kan davası oldu artık
- - - Eklendi - - -
demek istediğim sabır arkadaşlar
çıksın canım nolicek.onuda yerden yere vururumyeni bi güncelleme gelince sorun çıkarmaz dimi

çıksın canım nolicek.onuda yerden yere vururum![]()
Ben onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ama Yakup abi deneyince anlarız.
Hocam çabuk şunları yap da, kapasite kontrolüne kavuş..
http://www.maxicep.com/windows-phon...8-nokia-guncellemeleri-qr-kodlari-747887.html
sürüm numarası 1308 ve kapasite kontrol yok nokia bu işten anlamıyor galiba biri bana yardım edebilir mi?
- - - Eklendi - - -
sorun çözüldü
bütün güncellemeleri yapınca geldi
Hocam çabuk şunları yap da, kapasite kontrolüne kavuş..
http://www.maxicep.com/windows-phon...8-nokia-guncellemeleri-qr-kodlari-747887.html
Ben onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ama Yakup abi deneyince anlarız.
sürüm numarası 1308 ve kapasite kontrol yok nokia bu işten anlamıyor galiba biri bana yardım edebilir mi?
- - - Eklendi - - -
sorun çözüldü
ben üşenmeden tek tek denedim hepsi zaten güncel, bununla alakalı değil.
Betadayken onları yapınca geliyor.lakin ben yapmayacağım.eski sürüm onlar.inatlaştım.boşunamı tele 8 kere Flash attım hemde her ülkeden.mağazada yakında güncellenecekmiş.sabrediyorum.teşekkür ediyorum
- - - Eklendi - - -
Uykusuzlukdanda ölüyorum![]()

hangi güncellemeleri yapınca düzeldi benim de yok kapasite kontrolusürüm numarası 1308 ve kapasite kontrol yok nokia bu işten anlamıyor galiba biri bana yardım edebilir mi?
- - - Eklendi - - -
sorun çözüldü

Bak bu kadar stres yapıp kendini yorma, sağlına zarar. Güncellemeyi yükleyip şuan sıkıntı çeken bir çok kullanıcı var. Acele etme geç olsun güç olmasın.Arkadaşlar lumia 820 ne zaman gelcel yhaaaaa
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Harbiden gelsin yani Lumia 820' ye de...
920-620 kapasite kontrol geliyorda 820' ye gelmiyor, saçmalamışlar.
Diyeceğimki çok mu sistemi değiştiren süper bir güncelleme, değil tabiki. Ama gelmemesi acayip bir durum.
Microsoft' da işi iyice yavaştan alıyor. Tamam beklemek ile olur bazı şeyler ama yavaştan gelirse, diğer platformların geçen seneki hallerine yetişir sanırım. Diğer platformlarda 5 sene ileriden gider
Bu zamana kadar kullandığım en keyifli telefon, memnunuz ama güncelleme konusunda acele edilmesi lazım.
En basidi zil sesi ile medya sesinin ayrılmasını bile güncelleme ile beklemek bence çok acı bir durum.
O kadar zor ve ekstra bir durummuş gibi sonradan gelecek. Otomobil satıp vitesi sonradan vermek gibi
![]()