lumia 620 ve 920 güncelleme geldi

Sponsorlu Bağlantılar

csH

csH

Üye
telefonu yerden yere vurdum.keşke ben vurulaydımda o kahreden sonu görmeyeydim :ah

kan davası oldu artık :gun1:

- - - Eklendi - - -

demek istediğim sabır arkadaşlar
yeni bi güncelleme gelince sorun çıkarmaz dimi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Şarş az gitmiyor bence normal

ayrıca saynesime katılıyorum görüntülü konuşma yine yok ne iş ?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
sürüm numarası 1308 ve kapasite kontrol yok nokia bu işten anlamıyor galiba biri bana yardım edebilir mi?

- - - Eklendi - - -

sorun çözüldü
bütün güncellemeleri yapınca geldi

serinaga

serinaga

Üye
sürüm numarası 1308 ve kapasite kontrol yok nokia bu işten anlamıyor galiba biri bana yardım edebilir mi?

- - - Eklendi - - -

sorun çözüldü

Yakup bak senin için bir şans, yaptın mı bütün güncellemeleri ?

PureFood

PureFood

Üye
Ben onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ama Yakup abi deneyince anlarız.

İki kişinin yorumu var. Bir tanesi hemen üstte;

- - - Eklendi - - -

sorun çözüldü

- - - Eklendi - - -

ben üşenmeden tek tek denedim hepsi zaten güncel, bununla alakalı değil.

İki kişinin onayı var, onlara göre konuşuyorum. Olabilir ya da olmayabilir.

YkPkY

YkPkY

Üye
Betadayken onları yapınca geliyor.lakin ben yapmayacağım.eski sürüm onlar.inatlaştım.boşunamı tele 8 kere Flash attım hemde her ülkeden.mağazada yakında güncellenecekmiş.sabrediyorum.teşekkür ediyorum

- - - Eklendi - - -

Uykusuzlukdanda ölüyorum|-)

PureFood

PureFood

Üye
Betadayken onları yapınca geliyor.lakin ben yapmayacağım.eski sürüm onlar.inatlaştım.boşunamı tele 8 kere Flash attım hemde her ülkeden.mağazada yakında güncellenecekmiş.sabrediyorum.teşekkür ediyorum

- - - Eklendi - - -

Uykusuzlukdanda ölüyorum|-)

Eski flashcılardan olarak halini anlıyorum hocam, benim 5800'da sayısız flash yedi. Hatta şimdi S60V5 CFW bölümünde dolanıyordum atraksiyon arıyorum telefona :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
sürüm numarası buysa güncellemleri tek tek yapınca geliyor hepsi

csH

csH

Üye

- - - Eklendi - - -

sorun çözüldü
hangi güncellemeleri yapınca düzeldi benim de yok kapasite kontrolu

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar yaptım güncellemeleri ve kapasite kontrolune kavuştum sonunda :D :D

- - - Eklendi - - -

Windows Phone 8 - Nokia Güncellemeleri (QR Kodları)
kesinlikle işe yarıyor :D

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Arkadaşlar lumia 820 ne zaman gelcel yhaaaaa

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar lumia 820 ne zaman gelcel yhaaaaa

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Bak bu kadar stres yapıp kendini yorma, sağlına zarar. Güncellemeyi yükleyip şuan sıkıntı çeken bir çok kullanıcı var. Acele etme geç olsun güç olmasın. :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
ferit.61

ferit.61

Üye
Harbiden gelsin yani Lumia 820' ye de...
920-620 kapasite kontrol geliyorda 820' ye gelmiyor, saçmalamışlar.
Diyeceğimki çok mu sistemi değiştiren süper bir güncelleme, değil tabiki. Ama gelmemesi acayip bir durum.

Microsoft' da işi iyice yavaştan alıyor. Tamam beklemek ile olur bazı şeyler ama yavaştan gelirse, diğer platformların geçen seneki hallerine yetişir sanırım. Diğer platformlarda 5 sene ileriden gider :d:

Bu zamana kadar kullandığım en keyifli telefon, memnunuz ama güncelleme konusunda acele edilmesi lazım.
En basidi zil sesi ile medya sesinin ayrılmasını bile güncelleme ile beklemek bence çok acı bir durum.
O kadar zor ve ekstra bir durummuş gibi sonradan gelecek. Otomobil satıp vitesi sonradan vermek gibi
:ah

• Beğen
Tepkiler: n000k ve YkPkY
alical33

alical33

Üye
Harbiden gelsin yani Lumia 820' ye de...
920-620 kapasite kontrol geliyorda 820' ye gelmiyor, saçmalamışlar.
Diyeceğimki çok mu sistemi değiştiren süper bir güncelleme, değil tabiki. Ama gelmemesi acayip bir durum.

Microsoft' da işi iyice yavaştan alıyor. Tamam beklemek ile olur bazı şeyler ama yavaştan gelirse, diğer platformların geçen seneki hallerine yetişir sanırım. Diğer platformlarda 5 sene ileriden gider :d:

Bu zamana kadar kullandığım en keyifli telefon, memnunuz ama güncelleme konusunda acele edilmesi lazım.
En basidi zil sesi ile medya sesinin ayrılmasını bile güncelleme ile beklemek bence çok acı bir durum.
O kadar zor ve ekstra bir durummuş gibi sonradan gelecek. Otomobil satıp vitesi sonradan vermek gibi
:ah

katılıyorum dostum bu olması gereken basit şeyler için bir seferde güncelleme verilmesi gerekirdi aslında ama ms işi çok ağırdan alıyor umarım çalışmaları hızlandırırlar

OozyStaw

OozyStaw

Üye
ben daha yapamadım şunu ya

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
Güncelleme yi yükledim dün bugün format atmak zorunda kaldım formattan sonra kapasite kontrolü kayboldu neden

tikkers

Üye
güncellemeyi yapınca kapasite kont. diye geliyor. içine girince başlıyor dönmeye ama hiç durmuyor nedenini bilen var mı

Üst Alt