lumia 620 ve 920 güncelleme geldi

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Nsu ile tekrar flashlasak beta yerine gdr2 yüklermi acaba ?
Isin kötü tarafı bunu anlamanın bir yolu da yok :-)
Belki de ota ile gelen de beta :-)
vallaha dün geceden beri 10 kere hepsini denedi.fransızca bile yükledim konuynun son sayfalarını takip ettiysen.betayla otanın hiç bir farkı yok.boşuna ayrlarla savaşmayın benim gibi.benden size tam garanti.zamanınıza yazık olur.ben inat olsun diye tüm sürümleri yükledim.hepsi aynnı

ardacumhur

ardacumhur

Üye
İyi yaptın ama abi herkes için yararlı oldu.

Hem o kadar çok flaş attın, brick oldu ama geri çalışır duruma getirdin.Bu da cihazın sağlamlığından ipuçları veriyor ;)

ferit.61

ferit.61

Üye
Bile derken segment olarak

YkPkY

YkPkY

Üye
İyi yaptın ama abi herkes için yararlı oldu.

Hem o kadar çok flaş attın, brick oldu ama geri çalışır duruma getirdin.Bu da cihazın sağlamlığından ipuçları veriyor ;)
korkmayın.nokiada yazılım konusunda tecrübem sağlam.susmuş cihazdan korkmayın nokia olarak.canlandıramadığım nokia yok diyebilrim tabi üstünden tır geçmediği müddetce :D

çökertmek zor.son 2 yıldır nokiayla atmadığım takla kalmadı.bundada riski alıp cesaretim olduğundan denedim geri açtım cihazı.istediğinizi yapın.takıldığınız zorlandığınız olursa pm atın vaktim oldukca elimden geleni yaparım.açtığım konulardan beni tanıyabilirsiniz,.profilime girmeniz yeterli.bana güvenin gerisini merak etmeyin,sadece yeni tanıyorum wp'u o kadar arkadaşlarım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia cihazları geri döndürülemeyecek duruma biraz zor gelir hatta cok cok zor gelir o konuda rahat olabilirsiniz.

yani tam sürüm GDR2 den bahsediyorsun değil mi abi?
Evet fw'leri firmalar tarafindan microsofta iletilir ve microsoft gdr yani general distrbition release yayinlar. Nokia şu anda bu guncellemeyi yayinladigina gore hazirliklari tamamlamak uzeredir

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Eyvallah abi flaş olayını dün zaten sabahlara kadar yapmadığın kalmadı ama cihaz yine emrine amade hem de 4G ile :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
4g mi? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Papakudioflu ustam..
Merak ettiğim Lumia 620 bile alırken bu guncellemeyi 820 ye neden gelmedi acaba ? Saçma değil mi ?

lumia620 icin yayinlanan güncellemede önemli bazi geliştirmeler ve hata duzeltmeleri var. Lumia820 bu konularda sorunsuz bir cihaz oldugu icin yayinlanmamiştir.

ferit.61

ferit.61

Üye
Cevap için çok teşekkür ettim.
O zaman bize düşen sabırla beklemek...

kaltintop

kaltintop

Üye

kilit ekranı ve live tile'a resim özelligi güncellenen Müzik uygulamasıyla gelmişti.

müzik uygulaması güncellendiğinde fark etmedim açıkcası güncellemeyi yaptıktan sonra metrobüste müzik dinlemek istediğimde kilit ekranının gri olduğunu fark ettim. anlam veremedim 3 -4 defa kilit ekranının resmini değiştirdikten sonra sistemsel olabileceğini fark ettim. ayarlara girdiğimde o seçenek ile karşılaştım. müzik uygulamasının güncellemesinde de üstte çıkan bildirimi ele geçirdiğini fark etmiştim sadece.(genelde müzik & videolar uygulamasını kullanıyorum müzik dinlerken swipe gestureı ile şarkı değiştirmek daha kullanışlı geldiği için)

YkPkY

YkPkY

Üye
yerli malı yurdun malı dedim,tekrar kendi romumuza döndüm.sonuç aynı arkadaşlar duyurulur.dahada flashlarsam

ferit.61

ferit.61

Üye
YkPkY,
Vallahi helal olsun sendeki sabır ve inada. Bir kaç gündür bakıyorum da yazdıklarına telefonun canını çıkardın...

YkPkY

YkPkY

Üye
telefonu yerden yere vurdum.keşke ben vurulaydımda o kahreden sonu görmeyeydim :ah

kan davası oldu artık :gun1:

- - - Eklendi - - -

demek istediğim sabır arkadaşlar

Üst Alt