OttomaN TigeR
Üye
yani tam sürüm GDR2 den bahsediyorsun değil mi abi?
Microsoftun yayınlayacağı güncellemeden.
yani tam sürüm GDR2 den bahsediyorsun değil mi abi?
vallaha dün geceden beri 10 kere hepsini denedi.fransızca bile yükledim konuynun son sayfalarını takip ettiysen.betayla otanın hiç bir farkı yok.boşuna ayrlarla savaşmayın benim gibi.benden size tam garanti.zamanınıza yazık olur.ben inat olsun diye tüm sürümleri yükledim.hepsi aynnıNsu ile tekrar flashlasak beta yerine gdr2 yüklermi acaba ?
Isin kötü tarafı bunu anlamanın bir yolu da yok :-)
Belki de ota ile gelen de beta :-)
Papakudioflu ustam..
Merak ettiğim Lumia 620 bile alırken bu guncellemeyi 820 ye neden gelmedi acaba ? Saçma değil mi ?

korkmayın.nokiada yazılım konusunda tecrübem sağlam.susmuş cihazdan korkmayın nokia olarak.canlandıramadığım nokia yok diyebilrim tabi üstünden tır geçmediği müddetceİyi yaptın ama abi herkes için yararlı oldu.
Hem o kadar çok flaş attın, brick oldu ama geri çalışır duruma getirdin.Bu da cihazın sağlamlığından ipuçları veriyor![]()

Evet fw'leri firmalar tarafindan microsofta iletilir ve microsoft gdr yani general distrbition release yayinlar. Nokia şu anda bu guncellemeyi yayinladigina gore hazirliklari tamamlamak uzerediryani tam sürüm GDR2 den bahsediyorsun değil mi abi?
4g mi?![]()

Papakudioflu ustam..
Merak ettiğim Lumia 620 bile alırken bu guncellemeyi 820 ye neden gelmedi acaba ? Saçma değil mi ?
Abi bi ekran görüntüsü koydu resmen bana da flaş atmış kadar oldu
4G çıkmış seçeneklerde![]()
Fransa variantıyla alakalı olabilir mi?
Fransa variantıyla alakalı olabilir mi?

sen ne diyon sabahlara kadar neler yaptım bugün öğleye kadar.beni takip etmediğin belli4g mi?![]()

kilit ekranı ve live tile'a resim özelligi güncellenen Müzik uygulamasıyla gelmişti.
yerli malı yurdun malı dedim,tekrar kendi romumuza döndüm.sonuç aynı arkadaşlar duyurulur.dahada flashlarsam