lumia 620 ve 920 güncelleme geldi

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çok ilginç, bende tam tersi sjarz bariz bir şekilde çok daha uzun gidiyor. Ekranda daha parlak ve daha akıcı oldu.
:blink::hmmm Sabah 07:30'da şarjdan aldım bakalım bugün için yapacağım teste tam olarak anlarım.

PureFood

PureFood

Üye
Yav bende de tam tersi şimdi şarj konusunda olay arkadaşlar, 1 günü eh anca götüren telefon (çoğu zaman wifi, mesaj ve oyun), şimdi 32 saattir çok rahat akıyor.. Şu anda kalan yüzde 28, tasarruf modu kapalı..

- - - Eklendi - - -

Bu arada benim telefonda da titreşimde belirgin bir azalma var. Hissedilmiyor gibi geldi öncekine göre.

Menü geçişlerinde bir sorun göremedim. Gres yağı mı sürmüşler ne yapmışlar akıyor her zaman olduğu gibi buzbolabım :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaşlar şu dönen çember saatlerce gitmedi bende format attım format çok uzun sürdü telefon açıldığında porticoya dönmüştü daha sonra güncellemelere bakınca da güncel demeye başladı böyle saçma bir iş görmedim ya

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu mümkün mü? :hmmm

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bendede şarj çok hızlı akıyor ya bir saatte yüzde30 olan şarjım hiç oynamadığım halde bir saat sonrasında ise anında yüzde 20ye gerilemiş

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaş ben Portico'yla tüm günü %100'le tamamladım

Ekran görüntüm de var şarjın üzerinden 9 saat geçti hala %100'dü.Güncelleme geldi şarj düşmeye başladı :(

Bunun için sadece mesajlaştım 100'e yakın mesaj alıp gönderdim

,

Yahu Arda Sendeki de ne PİL'miş be yaaaaa, yarısını bulsam bu performansın ona da RAZIYIM :ah

- - - Eklendi - - -

downgrade başarılı.eski sürüme döndüm.bakalım nele olicek.inatlaştım

- - - Eklendi - - -

ewt ota güncellemeyi gördü ve indiriyor

- - - Eklendi - - -

şuan herkes uyuyor olsa bile ben inatla ayaktayım,bakalım betayla arasında ne fark var bana çektirdiğine değecekmi |-)

- - - Eklendi - - -

ee nerede kapasite kontrol?
ekran ayarlarıda eski stil.
herşeyi yenidenmi okutup güncelleyeceğim.betayla fark hiç yok şimdilik

- - - Eklendi - - -

ilk farkettiğim wifi 2 çekiyorken otayla 4e çıktı.betada öyleydi

Bilader ne azim varmış sende de, helal olsun walla bu saate kadar ...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Abi o gün sadece mesajlaştım ve konuştum.100 mesaj geldi ve gitti 30dk'ya yakın görüşme yaptım.

9 saat boyunca %100'de kaldı sonra da ani düşüş olmadı %99'la devam ettim.

Ta ki 1308 gelene kadar.İndirirken %92 oldu kurulum bitince %84, %72, ... gitti. :(

• Beğen
Tepkiler: serinaga
serinaga

serinaga

Üye
Abi o gün sadece mesajlaştım ve konuştum.100 mesaj geldi ve gitti 30dk'ya yakın görüşme yaptım.

9 saat boyunca %100'de kaldı sonra da ani düşüş olmadı %99'la devam ettim.

Ta ki 1308 gelene kadar.İndirirken %92 oldu kurulum bitince %84, %72, ... gitti. :(

Ehhh ARDA cihaz komple ROM değiştiriyor yani, tüm donanımları test ediyor, işlemci belki max. düzeyde çalışıyor vs.vs. elbetter şarj hızla iner, bence güncelleme sonrası ilk şarjdan sonra bir incele derim ...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bugün %100 şarj ettim abi bakalım bugün de yine aynı şekilde kullanıcam sadece sms. 7 saat civarı %100'de kalırsa sorun yok :)

YkPkY

YkPkY

Üye
arkadaşlar net olarak menü geçişleri fark edilir derecede hızlanmış,kapasite kontrolû menüsü eklenmiş,internet expolayzırda hızlanma var bu kadar microsoftun yayınlayacağı güncelleme ile yenilikler gelecektir
kapasite kontrol menüsü nereye eklenmiş.bende niye eklenmedi.her iki şekildede güncelleme yaptım.hani?

- - - Eklendi - - -

,

Bilader ne azim varmış sende de, helal olsun walla bu saate kadar ...
e naapiim.herkes öyle bi anlatıyorki.betayla ota arasında ne fark var merak ettim.
sonuç;bi b.k yok.kapasite koontrol bile yok

komando04

komando04

Üye

kapasite kontrol menüsü nereye eklenmiş.bende niye eklenmedi.her iki şekildede güncelleme yaptım.hani?

- - - Eklendi - - -

e naapiim.herkes öyle bi anlatıyorki.betayla ota arasında ne fark var merak ettim.
sonuç;bi b.k yok.kapasite koontrol bile yok

ayarlara girince en altta kapasite kontrolü yokmu sende

YkPkY

YkPkY

Üye
yok.dün gece hem normal flash hemde ota yaptım gelmedi.şimdi bidaha yapacağım

- - - Eklendi - - -

flash attım açılmasını bekliyorum.bundada göremezsem

RM867_2041.0009.1310.0001_RETAIL_apac_prc_277_01_153047_prd_signed

bunu çakacağım şimdi.iniyor yazılım.çince kullancam anasını satayım

- - - Eklendi - - -

flash bitti.kapasite falan yok.çinin en son versiyonunu atacam anasını stayım.patlarsa patlasın telefon

suyunsesi

suyunsesi

Üye
uğraşma be dostum ver servise ordakiler kafayı yiyene kadar kafa patlatsınlar olmadı yenisini yollarlar yani :D ahanda yazıyorum buraya maxium yeni telefon 15 gün dolmadan elinde.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
uğraşma be dostum ver servise ordakiler kafayı yiyene kadar kafa patlatsınlar olmadı yenisini yollarlar yani :D ahanda yazıyorum buraya maxium yeni telefon 15 gün dolmadan elinde.
çini atacam diye telefonu susturdum he he.kırmızı ekran kaldı öyle.yediremedim kandıramadım teli.
şimdi 1308.24 ü indiriyorum.onu çakacam.bakalım kanacakmı.

biraz zor gönderirler.e7mi 4 kere servise verdim,aynen geri döndü bana,ikna edemedim kvk yı.bi yazılım için zor,al sana yeni telefon derler.piuuuuu

- - - Eklendi - - -

alıyor yazılımı bakalım kapasite kontrol gelecekmi bunda

- - - Eklendi - - -

tele 0024ü çaktım ama halen

kapasitif kontrol yok.ne iş arkadaşlar.varmı bi mantığı olan

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Düşün düşün bi anlam veremedim:hmmm ama diim sana zaten bi işe yaradıı yok. Bir sonraki güncellemeyle herşey daha faklı olacak umudunu taşımaktan başka bişi diyemem. Yada yukarda da dediğim gibi cidden ver gitsin, servis tepinsin :P

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
kapasite kontrol gelmedi ama bakın ne geldi :kop2::kop2::kop2:

:kop::kop::kop::kop::kop2::kop2::kop2::kop2::zong::zong::zong::zong::haha::haha::haha::haha::d::d::d::d:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hangi rom'la geldi abi bu :)

Hayırlı olsun açmışsın cihazı :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada dene bakalım hız farkı var mı at bi speedtest ss'i :)

YkPkY

YkPkY

Üye
bana cihaz dayanmaz,eski symbiancılardan kim kaldı :cigara::cigara::cigara:

0024 le geldi. en üst resimde yazıyoo

- - - Eklendi - - -

speedtest ss windows bakkalda varmı

- - - Eklendi - - -

bulamadım

- - - Eklendi - - -

bulduklarım yoldaki hızını ölçüyo

ardacumhur