OttomaN TigeR
Üye
Çok ilginç, bende tam tersi sjarz bariz bir şekilde çok daha uzun gidiyor. Ekranda daha parlak ve daha akıcı oldu.

Sabah 07:30'da şarjdan aldım bakalım bugün için yapacağım teste tam olarak anlarım.Çok ilginç, bende tam tersi sjarz bariz bir şekilde çok daha uzun gidiyor. Ekranda daha parlak ve daha akıcı oldu.

Sabah 07:30'da şarjdan aldım bakalım bugün için yapacağım teste tam olarak anlarım.
,Arkadaş ben Portico'yla tüm günü %100'le tamamladım
Ekran görüntüm de var şarjın üzerinden 9 saat geçti hala %100'dü.Güncelleme geldi şarj düşmeye başladı
Bunun için sadece mesajlaştım 100'e yakın mesaj alıp gönderdim

downgrade başarılı.eski sürüme döndüm.bakalım nele olicek.inatlaştım
- - - Eklendi - - -
ewt ota güncellemeyi gördü ve indiriyor
- - - Eklendi - - -
şuan herkes uyuyor olsa bile ben inatla ayaktayım,bakalım betayla arasında ne fark var bana çektirdiğine değecekmi
- - - Eklendi - - -
ee nerede kapasite kontrol?
ekran ayarlarıda eski stil.
herşeyi yenidenmi okutup güncelleyeceğim.betayla fark hiç yok şimdilik
- - - Eklendi - - -
ilk farkettiğim wifi 2 çekiyorken otayla 4e çıktı.betada öyleydi
Abi o gün sadece mesajlaştım ve konuştum.100 mesaj geldi ve gitti 30dk'ya yakın görüşme yaptım.
9 saat boyunca %100'de kaldı sonra da ani düşüş olmadı %99'la devam ettim.
Ta ki 1308 gelene kadar.İndirirken %92 oldu kurulum bitince %84, %72, ... gitti.![]()
kapasite kontrol menüsü nereye eklenmiş.bende niye eklenmedi.her iki şekildede güncelleme yaptım.hani?arkadaşlar net olarak menü geçişleri fark edilir derecede hızlanmış,kapasite kontrolû menüsü eklenmiş,internet expolayzırda hızlanma var bu kadar microsoftun yayınlayacağı güncelleme ile yenilikler gelecektir
e naapiim.herkes öyle bi anlatıyorki.betayla ota arasında ne fark var merak ettim.,
Bilader ne azim varmış sende de, helal olsun walla bu saate kadar ...
kapasite kontrol menüsü nereye eklenmiş.bende niye eklenmedi.her iki şekildede güncelleme yaptım.hani?
- - - Eklendi - - -
e naapiim.herkes öyle bi anlatıyorki.betayla ota arasında ne fark var merak ettim.
sonuç;bi b.k yok.kapasite koontrol bile yok
çini atacam diye telefonu susturdum he he.kırmızı ekran kaldı öyle.yediremedim kandıramadım teli.uğraşma be dostum ver servise ordakiler kafayı yiyene kadar kafa patlatsınlar olmadı yenisini yollarlar yaniahanda yazıyorum buraya maxium yeni telefon 15 gün dolmadan elinde.