Amber yukluyse ayarlara girip saga cek fotograflar+kameraya girince kamera tusuna bastigimda ayari var ordan degistirebilirsin
Sent from my RM-846_eu_turkey_227 using Board Express
Hazır fark konusu açılmışken normal kamerada video kaydederken ses boğuk çıkıyordu . Pro camda ses kaydını güçlü ayara çektiğimde sonunda acayip canlı bir ses kaydı alabildim kuzeninim 4s ini yine ezdim geçtim kıskanıyorlar artık
eğer bilgisayarın yoksa veya daha kolay yöntem istiyorsan konunun altındaki yoruma bak Ferit61 adlı üyenin farklı bir yöntemi var telefon üzerinden kolay yöntem ben öyle yaptım
şu enstantene, iso vs ayarları nedir ne değildir nasıl olmalı ayarlar diye ben dahil bazı arkadaşlar merak ediyorlardı. o kadar nette araştırma yaptım az çok fikir sahibi oldum ama uzaklarda aramışım meğer burnumun dibindeymiş. procamde seçenekler>Kılavuz dediğimizde tüm ayarların uygulamalı açıklamaları mevcutmuş zaten
Bende yeni yükledim, gerçekten mükemmel ötesi bir kamerası oldu L820'min, telefonumu daha çok sevmeye başladım. Hatta amber sonrası gece çekimlerinde de çok başarılı ...
Pro cam ile ne çeksem diye düşünürken inanır mısınız bizim yaramaz kedi tutmuş bir fareyi gelmiş yanımda onunla oynuyor bende dayanamadım çektim resmini