Lumia 620 pazartesi günü Türkiyede. (önsiparişe açıldı fiyat 749 tl)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Murat.

.Murat.

Üye
749 fiyat etiketi vermişler bu telefona yüksek fiyat elinde patlar nokia,nın

Scuderia.

Scuderia.

Üye
600Tl falan olaydi eyiydi ya :) 701i satıp onu alabilirdim fakat hayallerim suya düşüyor gibi görünüyor :( kaldık yine uygulamasız symbiana

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
Bence fena bir fiyat değil çok şükür 899 falan olmadı :) bence bu telefon tıpkı 5800 gibi olacak. Onun gibi popüler olacağını düşünüyorum. Acaba ön sipariş olduğu için biraz daha yüksek tutulmuş olabilir mi fiyat :hmmm

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bence fena bir fiyat değil çok şükür 899 falan olmadı :) bence bu telefon tıpkı 5800 gibi olacak. Onun gibi popüler olacağını düşünüyorum.
Bende baya satacağını düşünüyorum açıkçası.Nokia bu telefonla baya satış yapar diye düşünüyorum.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bence fena bir fiyat değil çok şükür 899 falan olmadı :) bence bu telefon tıpkı 5800 gibi olacak. Onun gibi popüler olacağını düşünüyorum. Acaba ön sipariş olduğu için biraz daha yüksek tutulmuş olabilir mi fiyat :hmmm
Turkcell hep aynısını yaptı düşürmüyor yani. 700'ümün şutlanma vakti geldi gibi 620 ile :ehe

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Artık 8S'in çok satacağını sanmıyorum. Bi ses yönünden üstün. :oke: Fiyatları da baya farklı.

• Beğen
Tepkiler: süper nova
Scuderia.

Scuderia.

Üye
Artık 8S'in çok satacağını sanmıyorum. Bi ses yönünden üstün. :oke: Fiyatları da baya farklı.
Ses için telefon alanda neredeyse hiç yoktur herhalde :) ses istiyorsam kulaklık takarım :)

m542tf

m542tf

Üye
turkcell garanti flexi karta vadelimi taksit yapıyor?

osmanmert99

osmanmert99

Üye
3-4 aya 650 TL ye düşer. iPhone 5 te ilk çıktığında bayağı pahalıydı Türkiye'de.

saynesim

saynesim

Üye
Her şey güzel ama 5 kamera 5 mp galiba onu 8 yapsalar ya daha iyi olurdu bendede 701 var 8 mp kamera yı bırakıp ta 5 mp kameraya geçmek iyi olmaz herhalde

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Her şey güzel ama 5 kamera 5 mp galiba onu 8 yapsalar ya daha iyi olurdu bendede 701 var 8 mp kamera yı bırakıp ta 5 mp kameraya geçmek iyi olmaz herhalde
Öyle de otofokus için bile geçilebilir :)

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi

Öyle de otofokus için bile geçilebilir :)

En sevindiğim şey ise nokia nın yok bilmem özellikleri iyi yapıp kameraya otofokus koymaması flaş koymaması yada ne bileyim ön kamera koymaması kısaca küçük küçük özellikleri kısma politikasından vazgeçmiş olması bazen bakıyordun özellikler çok iyi ama o da ne otofokus yok yada sinir bozucu küçük bir özellik yok. Ama çok şükür lumialarda böyle saçmalıklar yapmadı nokia. tebrik ediyorum. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt