Bende baya satacağını düşünüyorum açıkçası.Nokia bu telefonla baya satış yapar diye düşünüyorum.Bence fena bir fiyat değil çok şükür 899 falan olmadıbence bu telefon tıpkı 5800 gibi olacak. Onun gibi popüler olacağını düşünüyorum.
Turkcell hep aynısını yaptı düşürmüyor yani. 700'ümün şutlanma vakti geldi gibi 620 ileBence fena bir fiyat değil çok şükür 899 falan olmadıbence bu telefon tıpkı 5800 gibi olacak. Onun gibi popüler olacağını düşünüyorum. Acaba ön sipariş olduğu için biraz daha yüksek tutulmuş olabilir mi fiyat
![]()

Artık 8S'in çok satacağını sanmıyorum. Bi ses yönünden üstün.Fiyatları da baya farklı.

vay ....'ler. Demek ki son anda zam yaptılar![]()
lazım bunlaraSes için telefon alanda neredeyse hiç yoktur herhaldeArtık 8S'in çok satacağını sanmıyorum. Bi ses yönünden üstün.Fiyatları da baya farklı.
ses istiyorsam kulaklık takarım 
turkcell garanti flexi karta vadelimi taksit yapıyor?
sensei çok bi fark yokmuş 14 şubatta yeşilinden (tabi bulursam) bi tane hatuna alayım.Bekleyenlere hayırlı olsun şimdiden.
Bizde de tahminimce 700-800 TL aralığında olacaktır.

Ben demiştim demekten nefret ediyorum![]()

Ben demiştim demekten nefret ediyorum![]()
Abdala malum olurmuş

Öyle de otofokus için bile geçilebilirHer şey güzel ama 5 kamera 5 mp galiba onu 8 yapsalar ya daha iyi olurdu bendede 701 var 8 mp kamera yı bırakıp ta 5 mp kameraya geçmek iyi olmaz herhalde

Öyle de otofokus için bile geçilebilir![]()